VELIKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Blizanci se zaljubljuju na prvi pogled, Vodolije vodi strast, a ovaj znak bolje da zaboravi na ljubav!

VELIKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Blizanci se zaljubljuju na prvi pogled, Vodolije vodi strast, a ovaj znak bolje da zaboravi na ljubav!

26. listopada 2018. 0 By Admin 1

Rak

Posao: Planete vam nisu naklonjene pa ćete teže ostvarivati zacrtane planove. Ali nemojte da vas to obeshrabri, samo treba da pristupite studiozno poslu i rešenje će doći. Postoji mogućnost da se nekim Rakovima partner meša u posao, što će imati negativan uticaj na karijeru. Za nezaposlene Rakove sledi povoljan period kad je karijera u pitanju. Brz pronalazak posla.

 

 

Ljubav: Dok u poslu zvezde nisu raspoređene u vašu korist, dotle je situacija u ljubavi potpuno drugačija. Zračite šarmom i osobe suprotnog pola to i te kako vide i osećaju, i dobro reaguju na vas. Postojaće velike mogućnosti za ulazak u romantičnu vezu. Ovaj mesec je povoljan za zabavu i društvene aktivnosti.

 

Oni koji su zauzeti će biti u prilici da razgovaraju o potomstvu ili krunisanju veze.

 

 

Zdravlje: Osećate se dobro i nemate nikakvih problema ili tegoba.

 

 

Lav

Posao: Novembar će biti mesec pun obaveza za vas. To se naročito odnosi na prve dve nedelje, moraćete da se naradite, ali je najveći problem to što nećete biti adekvatno nagrađeni za to, odnosno izostaće finansijska nadoknada. Ali, kada pređemo u drugi deo oktobra, skinućete jedan veliki deo balasta sa sebe i konačno početi da postižete prave rezultate.

 

 

Ljubav: Tokom novembra Lavovi će biti okrenuti samo sebi i svojim potrebama. Oni koji su u vezi mogli bi da imaju problema zbog toga, jer partner to oseća i nije previše srećan zbog toga. Međutim, vi nećete biti raspoloženi da išta menjate i očekujete da to partner uradi pa je izvesno da će se sve završiti svađom. Problemi u brakovima mogu dolaziti i zbog nepovoljne finansijske situacije.

 

U drugom delu meseca nešto bolja situacija, ali i dalje ne kao ranije. Sami Lavovi neće imati previše sreće u pronalaženju partnera, ali će se bar dobro provoditi u izlascima.

 

 

Zdravlje: Zdravstvena situacija za Lavove nije sjajna jer će se previše iscrpeti na poslu. Poradite na svom imunitetu koliko god to možete.

 

 

Devica

Posao: S jedne strane vaša ambicioznost je evidentna tokom ovog meseca, ali sa druge ne očekujte da će vam se poslovne prilike magično otvoriti same od sebe. Moraćete maksimalno da se trudite i date sve od sebe. Vaše polje novca se budi na pravi način u drugom delu oktobra – tada očekujte pojačane prilive.

 

 

Ljubav: Ni vi ni emotivni ili bračni partner nećete imati ni dovoljno vremena, a pogotovo strpljenja jedno za drugo. U prvom su delu oktobra vaši bitni odnosi na jednom velikom ispitu i zaista će biti potrebno dosta truda da biste ovaj ispit pregurali kako valja. Druga polovina oktobra donosi vam rasterećenost, pa ćete lakše funkcionisati sa voljenom osobom.

 

Device koje su same imaće mogućnost da budu u kontaktu sa zauzetima ili sa onima sa kojima imate razliku u godinama.

 

 

Zdravlje: U prvom delu meseca nešto više obratite pažnju na potrebe svog organizma, jer ćete u tom periodu biti pod uticajem stresa, umora, nervoze. Izbacujte negativnu energiju kretanjem i fizičkom aktivnošću, odmarajte se i vodite računa o ishrani.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4