VELIKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Blizanci se zaljubljuju na prvi pogled, Vodolije vodi strast, a ovaj znak bolje da zaboravi na ljubav!

VELIKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Blizanci se zaljubljuju na prvi pogled, Vodolije vodi strast, a ovaj znak bolje da zaboravi na ljubav!

26. listopada 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Posao: Karijera ulazi u miran period koje bi osobe sa suncem u Vagi trebalo da iskoriste za pravljenje planova, a akciju da ostave za kasnije. Ono što treba naglasiti je da će te odluke biti velika transformacija za vas. Finansije će ovog meseca biti u centru pažnje. Planete donose povoljan uticaj, tako da imate priliku da dobro zaradite. Uticaj Jupitera i Plutona pomoći će vam da postignete uspeh u kreativnom radu.

 

 

Ljubav: Kada su u pitanju ljubavni odnosi, tu može doći do problema zbog retrogradnog kretanja planete ljubavi. Predstoji ispitivanje odnosa gde će se Vage pitati da li da nastave odnose ili ne. One slabije Vage bi mogle da prekinu vezu, dok će one jače svoje odnose još više učvrstiti. Ovog meseca vaš ljubavni život ima tendenciju da se više svodi na strasti.

 

Oni koji su u braku mogu imati razgovore u vezi sa potomstvom.

 

 

Zdravlje: Zdravlje će u novembru sigurno poslužiti Vage. Ono na šta Vage treba preventivno da obrate pažnju je depresija.

 

 

Škorpija

Posao: Imate entuzijazam i veliku želju da krenete sa nekim poslovima, sada je trenutak da to i ostvarite. Imaćete malo sreće pa će vam sve ići od ruke, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Taj povoljan period se menja krajem meseca pa ga maksimalno iskoristite.

 

 

Ljubav: Za Škorpije u novembru dolazi mirniji period. Manje ćete izlaziti, družićete se uglavnom sa partnerom u svoja četiri zida, prijaće vam da se osamite. Ali, nemojte da to predugo traje. Moguće su manje razmirice sredinom meseca jer ćete iz nekog razloga biti nervozni. Postoji mogućnost da tokom treće dekade novembra započnete flert sa nekim, pripazite se.

 

Škorpije koje su u potrazi za ljubavlju moraće malo više da se aktiviraju. Nude vam se bivši partneri, ali to ne bila dobra opcija za vas.

 

 

Zdravlje: Pokušajte da navike koje ste stekli i održite – da se hranite redovno, odmarate, da se umereno bavite rekreacijom…

 

 

Strelac

Posao: Planete na poslovnom planu u novembru nisu na vašoj strani. Može doći do zahlađenja odnosa na poslu i nepredviđenih gubitaka. Okrenite se ljudima koji vam znače i u čiju ste podršku sigurni. Zbog retrogradnog kretanja planeta Strelčevi će u novembru trebati da ulože više energije nego inače da bi zaradili dovoljnu količinu novca. Ono što je povoljno je da će krajem novembra dobiti priliku da isprave sve ono što ih je kočilo i blokiralo na polju karijere.

 

 

Ljubav: Emotivni odnosi će za Strelce u novembru biti puni dinamike, ali biće dosta složenih situacija.

 

Do 19. novembra Strelčevi će imati prilike da započnu značajnu romantičnu vezu. Posle ovog perioda dinamika odnosa će se utišati. To se naročito odnosi na one koji su u dužim vezama.

 

 

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, za Strelčeve u novembru neće biti problema.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4