CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU ZA NOVEMBAR! Blizanci ZALJUBLJENI KAO NIKAD, Strelac između DVE LJUBAVI, Devica ODLAZI, Jarac u ZABRANJENOJ VEZI

CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU ZA NOVEMBAR! Blizanci ZALJUBLJENI KAO NIKAD, Strelac između DVE LJUBAVI, Devica ODLAZI, Jarac u ZABRANJENOJ VEZI

28. listopada 2018. 0 By Admin 1

RAK

Povoljna period za karijeru ako budete znali pametno da iskoristite. Sredina meseca doneće lepu poslovnu ponudu i mogućnost da zaradite dosta novca. U ljubavi Rakovi jako zadovoljni, rešićete sve prijašnje nesporazume i uživati ako ste u vezi. Oni slobodni mogli bi sredinom meseca upoznati nekoga jako zanimljivog.

 

 

LAV

Mesec novembar doneće mnoge mogućnosti na polju karijere Lavovima. Mogući su neki novi načini zarade i možda pomalo rizični poslovi. Očekujte povećanje prihoda i veliki novčani dobitak. Oni u vezama biće pred nekim izazovima u prvoj polovini meseca. Kraj meseca donosi putovanje. Slobodni će imati zanimljiv period u ljubavi. Zabavit ćete se a posle 20. novembra ući ćete u jednu tajnu vezu sa jednim Blizancem.

 

 

DEVICA

Device na polju karijere treba da izbegavaju bilo kakve konflikte sa saradnicima. Mnogi izazovi vas čekaju na polju finansija. Smanjite troškove i pokušajte napraviti neki balans.

Zauzeti će prvih 5 dana novembra biti u emotivnoj krizi i razmišljati o odlasku. Ipak stvari se smiruju sredinom meseca. Slobodne Device će upoznati preko priatelja jednu osobu s kojom će početi da flertuju a postoji mogućnost da će do kraja meseca upustiti se u tajnu vezu sa tom osobom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4