CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU ZA NOVEMBAR! Blizanci ZALJUBLJENI KAO NIKAD, Strelac između DVE LJUBAVI, Devica ODLAZI, Jarac u ZABRANJENOJ VEZI

CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU ZA NOVEMBAR! Blizanci ZALJUBLJENI KAO NIKAD, Strelac između DVE LJUBAVI, Devica ODLAZI, Jarac u ZABRANJENOJ VEZI

28. listopada 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Veoma povoljan period za karijeru Jarčevima, novembra donosi mogućnost velikog nparedovanja i dobre zarade. Ovo je vreme kada ćete konačno ustabiliti svoju finansijsu situaciju. U ljubavi će Jarčevi u vezama biti jako zadovoljni i praviće planove za budućnost. Slobodni bi mogli uću u jednu zabranjenu tajnu vezu. Kraj meseca donosi vraćanje u prošlost.

 

 

VODOLIJA

Vodolije će doneti mnoge odluke već početkom meseca na polju karijere. Imaćete želju da idete u inostranstvo i da ostvarite neke stare kontakte za poslovanje. Mnogi ciljevi koje će te početi da ostvarujte jedan po jedan. U ljubavi zauzeti će imati kritičan početak i kraj novembra. Obratite pažnju malo i na želje vašeg partnera. Slobodni bi mogli sredinom meseca da se upuste u tajnu avanturu sa jednim Blizancem ili Strelcem.

 

 

RIBE

Ribe će imati poprilično povan prvi dio meseca na poslu i polju novca. Iako će zarada biti dobra probajte smanjiti troškove. Krajem meseca stiže novac. Ribe u vezama će biti jako nemirne početkom mesec i gajiće neku sumnju u partnera i biće pretrrano ljubomorne. Slobodne Ribe ući će u jednu avanturu sa jednim Strelcem ili Bikom, ali ova veza bi do kraja meseca mogla postati nešto više od avanture.

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2 3 4