IZGUBLJENA LJUBAV: OVAKO svaki horoskopski znak PLAŠI I UDALJAVA od sebe “onog pravog”!

IZGUBLJENA LJUBAV: OVAKO svaki horoskopski znak PLAŠI I UDALJAVA od sebe “onog pravog”!

3. studenoga 2018. 0 By Admin 1

U pitanjima ljubavi nikad nismo dovoljno mudri i promišljeni, a nekim svojim stavovima je svatko od nas u stanju uplašiti i otjerati onu pravu osobu, s kojom želi biti.

Evo kako to horoskop objašnjava.

 

 

Ovan

Plašiš pravu osobu svojim strahom od posvećenosti i nemirom. Nije ti problem zaljubiti se – uzbuđenje i oduševljenje te maksimalno angažiraju. Voliš biti van kontrole i želiš iskusiti nove stvari.

Ali kad dođe do toga da se trebaš smiriti, kad stvari postanu uobičajene i udobne, postaješ nemiran i nervozan. Voliš juriti za iskustvom i uzbuđenjem i kad sretneš onu osobu s kojom je moguća veza na duže staze, jednostavno ne znaš stati.

 

 

Bik

Ne ostavljaš mjesta za greške i opraštanje. Voliš vatreno i duboko i to je jedna od tvojih najboljih osobina. Na mnogo načina, ti si idealan partner – nježan, posvećen, nesebičan i topao.

Ali zato znaš biti hladan i odbojan ako partner ne učini sve onako savršeno kako ti očekuješ i teško opraštaš čak i kad se on ispričava i iskreno kaje zbog svoje greške.

 

 

Blizanci

Plašiš partnera pretjeranim kolebanjem i nesigurnošću u pogledu toga što stvarno želiš – ne samo u vezi, nego općenito, u životu. Zbog toga često prebacuješ odgovornost na partnera i očekuješ da on odluči umjesto tebe.

Očekuješ da on otkrije što je ono što je tebi potrebno. Radije nego da shvatiš partnera kao podršku, ti postaješ ovisan o njemu i tako se oslobađaš odgovornosti – i zadržavaš pravo da budeš nezadovoljan njegovim odlukama.

 

 

Rak

Pokušavaš nametnuti partneru kako se treba osjećati. Tvoj jak osjećaj i intuicija, dar su u mnogim situacijama, ali u ljubavnoj vezi mogu biti veliki izazov. Prečesto svoje osjećaje projiciraš na partnera, ili mu čak jasno govoriš kako se treba osjećati, po tvom mišljenju, umjesto da slušaš i pitaš ga kako se osjeća.

Zaboravljaš da je on osoba različita i neovisna o tebi, sa svojim vlastitim doživljajima i osjećajima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3