IZGUBLJENA LJUBAV: OVAKO svaki horoskopski znak PLAŠI I UDALJAVA od sebe “onog pravog”!

IZGUBLJENA LJUBAV: OVAKO svaki horoskopski znak PLAŠI I UDALJAVA od sebe “onog pravog”!

3. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

Lav

Plašiš partnera pokušavajući kontrolirati stvari koje se ne mogu kontrolirati. Navikao si misliti da su stvari u tvojim rukama i da uvijek možeš stvoriti nešto sjajno, gotovo ni iz čega. Ali još ne shvaćaš kako to ne funkcionira u ljubavi i zašto emotivna veza nije nešto što možeš kontrolirati na uobičajeni način – taktikama i manipulacijom.

Ti se jako trudiš u vezi, ali plašiš svog partnera naporom da svaki aspekt veze objasniš i postaviš na svoje mjesto – ne puštaš ga da diše.

 

 

Djevica

Prvo preplašiš sebe, a onda svojim strahovima i sumnjama udaljavaš od sebe partnera. Čim se počneš osjećati sretno u vezi – uplašiš se. Nešto sigurno nije u redu, čim je toliko dobro i to ne može potrajati. Tvoj mozak kreće u temeljno istraživanje i pronalazi milion razloga zašto će ti veza propasti.

Koliko god tvoj partner bio pun razumijevanja i podrške imat će mnogo problema da izađe na kraj s tvojom pretjeranom zabrinutošću koja vodi u totalnu negativnost. On te ne može  uvjeriti da vam je dobro i da ste sretni, ako ti nisi u stanju to prihvatiti.

 

 

Vaga

Plašiš partnera tako što ga navodiš da misli kako se mora natjecati sa svima oko sebe. Ti si veoma popularan, imaš mnogo prijatelja i obožavatelja, u tome nema ničeg lošeg, to je dio onoga što jesi.

Ali tvoj partner se može osjetiti nesigurno i ugroženo, kad se suoči s brojem ljudi kojima poklanjaš pažnju, prema kojima se ponašaš prisno i iskazuješ tople osjećaje. Kao da se mora stalno boriti za svoje mjesto u tvom svetu. A možda i mora.

 

 

Škorpion

Ti plašiš svog partnera svojom sposobnošću da sabotiraš svoju sreću. Treba ti dosta da povjeruješ da zaslužuješ biti sretan s nekim.

I umjesto da dozvoliš sebi da uživaš, da se predaš emocijama i živiš u trenutku i budeš sretan (jer to je jedini način da se doživi sreća) – ti završavaš u paklu ljubomore i posesivnosti, sumnje i nepovjerenja i stalne brige o tome hoće li veza potrajati.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3