IZGUBLJENA LJUBAV: OVAKO svaki horoskopski znak PLAŠI I UDALJAVA od sebe “onog pravog”!

IZGUBLJENA LJUBAV: OVAKO svaki horoskopski znak PLAŠI I UDALJAVA od sebe “onog pravog”!

3. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Strijelac

Uspijevaš uplašiti i otjerati partnera tako što si potpuno pasivan u vezi. Optimizam i bezbrižnost su tvoje najbolje osobine, ali kada je emotivni odnos u pitanju, nekako ne shvaćaš kako te svoje osobine unijeti u vezu.

Uspijevaš se „odsjeći“ od emocija, toliko da samo razmišljaš o tome kako će se veza završiti. Zbog toga se partner osjeća kao da je sam u toj vezi i odlazi prije nego što uspiješ shvatiti čime si ga otjerao.

 

 

Jarac

Plašiš partnera pretpostavljajući da će se dogoditi sve najgore. Ti si praktičan i realan i želiš biti spreman na sve ishode i uopće ne primjećuješ kako unosiš u vezu pesimističku atmosferu, koja ubija radost i opuštenost.

Tvoje najbolje osobine, usredotočenost na cilj, organizacija i perfekcija u vezi mogu biti ekstremno toksični i mogu navesti partnera da se pita čemu sve to.

 

 

Vodenjak

Ti pokušavaš zaštiti sebe, umjesto da daš sve od sebe. Ti si vrlo velikodušna i nesebična osoba, kad je u pitanju sve drugo i svi drugi osim tvog partnera. U prisnom odnosu, bježiš od prisnosti i nastojiš se sačuvati od svih gluposti, patetike i sentimentalnosti, umjesto da se otvoriš i prepustiš.

Time povrjeđuješ i sebe i partnera i završavaš u nerazumijevanju, optužen za sebičnost i zatvorenost.

 

 

Ribe

Pretpostavljaš da će stvari nekako proraditi same od sebe i srediti se vremenom, umjesto da razgovaraš o problemima. Partner ima dojam da nisi prisutan i da ti nije stalo, da si stalno u svom svijetu u koji on nema pristup i općenito ima doživljaj da ti smeta i remeti te, da je suvišan i da si sam sebi dovoljan.

On nema pristup u bogatstvo tvog unutrašnjeg života, ako mu to ne omogućiš. A to se neće dogoditi samo od sebe.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3