SREĆNA GODINA Jupitera u Strijelcu: Vagu čekaju PUTOVANJA, Lav konačno SREĆAN U LJUBAVI, Škorpija se KUPA U NOVCU, a Ribe očekuje ŽIVOTNA PROMJENA

SREĆNA GODINA Jupitera u Strijelcu: Vagu čekaju PUTOVANJA, Lav konačno SREĆAN U LJUBAVI, Škorpija se KUPA U NOVCU, a Ribe očekuje ŽIVOTNA PROMJENA

8. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Ako vam je Podznak u Lavu: pred vama je godina idealna za ljubav i zaljubljivanje. Ljubav će vas pronaći kada se najmanje budete nadali, a možda će biti riječ i o strancu ili nekoj osobi koja dolazi iz drugog grada. Društveni život će biti jako naglašen. Sklopit ćete nova prijateljstva, više uživati, više izlaziti i zabavljati se, putovati. Oni koji priželjkuju roditeljsku ulogu, to bi im se moglo i ostvariti. Bavite li se nekim kreativnim ili umjetničkim radom, sada imate priliku napredovati, financijski oploditi svoje napore. Dobit dolazi od prijatelja, sreća od djece, a zaljubljenost od susreta s osobom s koje nećete moći skinuti pogled.

 

 

Ako vam je Podznak u Djevici: jako je naglašena mogućnost preseljenja, potraga za novim životnim i stambenim prostorom, rješavanje stambenog pitanja. Ovo je uvijek vrijeme novog početka, vrijeme kada zatvarate stara poglavlja i otvarate nova. Mogli biste urediti ili preurediti svoj stambeni prostor, uložiti u nekretninu, prodati ili kupiti stan, vikendicu, kuću, a možda i započeti zajednički život s voljenom osobom. Ovo je i dobro vrijeme za pokretanje privatnog posla i za ostvarenje nekih privatnih planova. Doći će i do nekih promjena unutar vaše obitelji, možda i u odnosu s majkom.

 

 

Ako vam je Podznak u Vagi: iskoristite snagu svog uma, primijenite sve ono što ste naučili proteklih godina. Jupiter se kreće vašim poljem obrazovanja, komunikacije i mentalnih aktivnosti. Možda ćete više razmišljati, naučiti nešto novo što će vam pomoći u poslu ili na nekom drugom području života. Zanimljiva iskustva očekuju vas u odnosu s bliskim rođacima, u susjedstvu, kao i na kraćim putovanjima. Aktivnost na društvenim mrežama bit će naglašena, možda i tim putem upoznate neke ljude koji će pozitivno utjecati na vaš život.

 

 

Ako vam je Podznak u Škorpionu: pred vama je godina u kojoj možete uvećati svoja primanja, dobiti dobro plaćeni posao koji će otkloniti vašu bojazan za egzistenciju. U mogućnosti ste osvijestiti svoje vrijednosti i talente, ponuditi ih samouvjereno na tržištu rada. Novac sada lakše ulazi u vaš život, no isto tako se čuvajte rastrošnosti i nepromišljenih investicija. Idealna godina za biznis i zaradu, možda i s inozemnim partnerima ili tvrtkama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3