SREĆNA GODINA Jupitera u Strijelcu: Vagu čekaju PUTOVANJA, Lav konačno SREĆAN U LJUBAVI, Škorpija se KUPA U NOVCU, a Ribe očekuje ŽIVOTNA PROMJENA

SREĆNA GODINA Jupitera u Strijelcu: Vagu čekaju PUTOVANJA, Lav konačno SREĆAN U LJUBAVI, Škorpija se KUPA U NOVCU, a Ribe očekuje ŽIVOTNA PROMJENA

8. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

Ako vam je Podznak u Strijelcu: ovo je definitivno vaša godina. Pozitivne promjene i iskorak prema boljem životu bude optimizam, samouvjerenost i osjećaj da znate i možete. Okrećete leđa teškim iskustvima iz prošlosti, potpuno se oporavljate i sigurno ćete osjetiti da sada dolazi vaše vrijeme. Imat ćete veću prepoznatljivost u javnosti, život će vam postati bogatiji za novu poslovnu suradnju ili novu ljubavnu priču. Jedan događaj sigurno će vam promijeniti život. No kako Jupiter sve širi, pazite da ne udovoljavate povećanom apetitu.

 

 

Ako vam je Podznak u Jarcu: ulazite u introspektivnu fazu života. Razmišljate o prošlosti, dosadašnjim postignućima, podvlačite crtu iza jednog životnog razdoblja i polagano počinjete planirati budućnost i postavljati nove ciljeve. Mogli biste osjetiti veću potrebu za samoćom. Želite li se posvetiti osobnom razvoju ili nekim tehnikama opuštanja i ostvarenja unutarnjeg mira (meditacija), ovo je pravo vrijeme za vas. Mogli biste postati nešto više samozatajni ili se uplesti u neke tajne odnose ili intrige.

 

 

Ako vam je Podznak u Vodenjaku: idealno vrijeme za udruživanje, sklapanje saveza, pristupanje udrugama, zajednicama ili nekim drugim organizacijama putem kojih ćete moći lakše ostvarivati svoje planove i ambicije. Aktivirat će se polje prijateljstva. Mnogo novih iskustava dolazi od strane prijatelja i podrške koju primate od drugih. Vaša poslovna i društvena mreža koji ste stvarali godinama sada će početi donositi dobit.

 

 

Ako vam je Podznak u Ribama: godina pred vama donosi vam promjenu na profesionalnom području. Jupiter na vrhu vašeg horoskopa ukazuje na mogućnost napredovanja u poslu (osobito ako ste proteklih godina naporno radili kako biste to ostvarili). Nezadovoljni imaju priliku promijeniti radno mjesto. Zaslužnima stižu nagrade i priznanja, možda i neka istaknuta poslovna pozicija. U svakom slučaju očekuje vas barem jedna važna životna promjena, iskustvo nakon kojeg više ništa neće biti isto.

Stranice: 1 2 3