ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA NEDELJE: Vaga blista od SREĆE, stiže i NOVAC, Bik u velikom ISKUŠENJU, Lavu se vraća BIVŠA ljubav…

ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA NEDELJE: Vaga blista od SREĆE, stiže i NOVAC, Bik u velikom ISKUŠENJU, Lavu se vraća BIVŠA ljubav…

8. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Rak

Nemate dovoljno energije za sve što ste isplanirali. Ono što je bitno da je ipak ova nedelja dobra za nove početke. Naročito to važi za posao u prvoj polovini nedelje. Bitno je da svedete račune sa drugima i da budete odgovorniji prema novcu. Razmislite da li su vam baš sve stvari koje želite da kupite potrebne.

 

Što se tiče veze, slobodni, i ove nedelje ćete biti skloni flertu i zabavi i to je dobro. Zabavite se. Zauzeti, pokušajte da radite nešto novo, da vam ne bi bilo dosadno u vezi.

 

Moguće su tegobe sa grlom i prehladom.

 

 

Lav

Ova nedelja će biti baš zanimljiva. Slobodni, potrudite se ove nedelje oko neke osobe do koje vam je stalo. Moguće je vraćanje neke bivše ljubavi, ali to će biti samo kratkog daha. Ne opterećujte se. Zauzeti, sve ide kako treba. Romantični ste.

 

Što se posla tiče bilo bi dobro da date svoj maksimum na poslu, da ne ostavljate ništa za neki drugi dan. Druge kolege i nadređeni mogu da vam zamere ako se ne budete trudili.

 

Slab vam je imunitet.

 

 

Devica

Jako ste vredni i to svi vide oko vas. Bićete nagrađeni za sav uloženi trud. Imajte u vidu da treba da naučite da balansirate sa vremenom ako imate previše obaveza. Ne dozvolite da vas neko remeti na poslu.

 

Partnerski odnosi su prilično dobri. Strastveni ste i romantični ove nedelje, pa nećete imati problema bilo da ste slobodni ili zauzeti.

 

Moguć kraći put sa partnerom, jer je Venera u polju putovanja, ali za slobodne je put prilika da upoznaju neku osobu koja im je slična.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4