ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA NEDELJE: Vaga blista od SREĆE, stiže i NOVAC, Bik u velikom ISKUŠENJU, Lavu se vraća BIVŠA ljubav…

ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA NEDELJE: Vaga blista od SREĆE, stiže i NOVAC, Bik u velikom ISKUŠENJU, Lavu se vraća BIVŠA ljubav…

8. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Odlično se osećate ove nedelje. Prosto blistate i to svi vide. Ova nedelja je idealna za ljubav i posao. Partner ili osoba kojoj se dopadate drži vas kao “malo vode na dlanu”.

 

Na poslu ćete dobiti odavno očekivani novac ili ćete biti prezadovoljni uspehom na poslu. Zaslužili ste pohvale kolega.

 

Pazite samo da ne preterujete sa trošenjem u šopingu. Imajte meru ove nedelje.

 

 

Škorpija

Venera je i dalje u vašem znaku pa mnoga dešavanja posmatrate na drugačiji način. Sigurni ste u sebe. Stalo vam je da pokažete koliko ste sposobni pred drugima. Kolege vas cene, ali vam teško ide napredak što se tiče novca.

 

Zauzeti, trebalo bi da budete oprezni da ne biste ugrozili poverenje partnera. Slobodni, avanture su na pomolu.

 

Ne nervirajte se oko stvari koje ne možete promeniti, tako ćete sačuvati svoje zdravlje.

 

 

Strelac

Sada je vreme za mir. Nije dobro da ulazite u rasprave sa partnerom. Nije dobro ni da započinjete neku novu vezu, ako ste slobodni. Sada možete da se zabavite, jer bi vas svaka obaveza uznemiravala. Ono što je bitno je da ne pravite neke ljubomorne scene.

 

Što se posla tiče, prilično ste napeti. Ništa ne ide kako ste zamisli. Bilo bi preporučljivo da popričate sa nekim prijateljem ili sardnikom koji će Vam dati dobar savet kako da pregurate period u kom možda neće biti mnogo novca. Bitno je da uradite nešto što ste odavno planirali da biste ostvarili napredak na poslu.

 

Napeti ste, pa bi bilo dobro da se bavite nekim hobijem.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4