DO KRAJA NOVEMBRA: Škorpiji će OVAJ mesec odrediti SUDBINU sledećih 12 godina, Jarac se MENJA iz korena, a Ribe će konačno raskrstiti sa PROŠLOSTI…

DO KRAJA NOVEMBRA: Škorpiji će OVAJ mesec odrediti SUDBINU sledećih 12 godina, Jarac se MENJA iz korena, a Ribe će konačno raskrstiti sa PROŠLOSTI…

11. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

Rak

 

Venera će biti u jednoj od najboljih pozicija po vas kada su u pitanju bliske veze. To je vreme kada možete da postignete harmoničan odnos bukvalno sa svakim sa kim dođete u bilo kakav kontakt. Što se tiče karijere, to će vam pomoći da ostvarite lične ciljeve i realizujete ideje koje vam se odavno motaju po glavi.

 

Mlad Mesec 2. novembra uneće u vaš život neku novu kreativnost, ali i novu ljubav! Slobodni Rakovi mogli bi da sretnu ljubav svog života, koju će prepoznati na prvi pogled, ali zauzeti pripadnici ovog znaka treba dobro da razmisle da li im se isplati da rizikuju vezu ulaskom u strasnu romansu. Moguća je iznenadna trudnoća.

 

Osećaj harmonije koji će vas pratiti tokom novembra odraziće se i na zdravlje, koje će biti sjajno.

 

Mesečni horoskop za novembar 2018
Mesečni horoskop za novembar 2018foto: Profimedia 

Lav

Sa retrogradnim Marsom u vašem polju karijere, iako vam ne nedostaje ambicija i truda, stvari će nekako ići teško, a rezultati će se jedva videti, i pored sve energije koju ulažete. Strpite se, to će proći, a onda ćete na poslu bukvalno zasijati i sav ovaj trud i nervoza zbog iščekivanjaisplatiće se na duže staze. Popraviće se i odnos sa kolegama.

 

Kada je u pitanju polje porodice, odnosi će se značajno popraviti, jer će se popraviti i uslovi života. Moguća je i prinova.

 

Pazite da u jurnjavi za karijerom ne izgubite zdravlje, upozorava mesečni horoskop za novembar 2018. Imunitet je veoma osetljiv.

 

 

 

Devica

 

Merkur će gotovo celog meseca biti u vašem polju porodice, pružajući vam priliku za dragocene i otvorene razgovore s onima sa kojima delite dom i omogućavajući vam da dođete do novih spoznaja, a samim tim i boljih odnosa. Vama je odnos s bliskim ljudima najvažnija stvar, pa će sa harmonijom na ovom polju doći do poboljšanja i na drugim poljima.

 

Ipak, krajem novembra, Merkur će opet biti retrogradan, pa je tada bolje odložiti važne razgovore, jer može da dođe do velikih nesporazuma i razočaranja.

 

Mlad Mesec početkom novembra otvara vam priliku za dugoočekivane promene, poput selidbe, ali i upoznavanja srodne duše. Zauzete Device treba da porade na odnosu sa partnerom ako ne žele da ga izgube.

 

Na poslu može da bude odlaganja i problema, ali vaše strpljenje će biti ključno za krajnji uspeh. Moguće su urinarne infekcije.

 

Mesečni horoskop za novembar 2018
Mesečni horoskop za novembar 2018foto: Shutterstock 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4