DO KRAJA NOVEMBRA: Škorpiji će OVAJ mesec odrediti SUDBINU sledećih 12 godina, Jarac se MENJA iz korena, a Ribe će konačno raskrstiti sa PROŠLOSTI…

DO KRAJA NOVEMBRA: Škorpiji će OVAJ mesec odrediti SUDBINU sledećih 12 godina, Jarac se MENJA iz korena, a Ribe će konačno raskrstiti sa PROŠLOSTI…

11. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

 

Vaga

 

Retrogradni Mars vas podstiče se da se svim snagama borite za ono što smatrate da je vaše i da ste zaslužili. Ipak, rešavanje većih problema ili konflikata radije ostavite za decembar. Kada je u pitanju povećanje prihoda, Mlad Mesec 2. novembra doneće lepe prilike, a vi ćete razmišljati samo o tome kako da potrošite novac. Zaustavite se, da idećeg meseca ne biste morali da se zadužujete. Bolje je da taj novac mudro investirate.

 

Ljubav ovog meseca nije jača strana. Usamljeni će biti i oni koji su u vezi i oni koji traže partnera.

 

Vreme je da krenete ozbiljnije da razmišljate o zdravlju, dok još nije kasno. Krajnji je trenutak da počnete zdravije da se hranite i da u život uvedete makar blagu fizičku aktivnost.

 

 

Škorpija

 

Sa Jupiterom u vašem znaku, ulazite u jednu sasvim novu fazu ličnog razvoja i koji bi mogao da utiče na sve što će se događati i kako ćete vi postupati narednih dvanaest godina!

 

Vreme je za učenje i sticanje novih iskustava, a Mlad Mesec početkom novembra ohrabruje vas da okrenete novi list i što se tiče posla, i što se tiče odnosa sa bliskim ljudima.

 

Nažalost, Mars ostaje u Biku, što vama donosi napetost u odnosnu sa partnerom ili u bliskim ljudima. Ugroženi su čak odnosi koji su do sada bili odlični.

 

Što se posla tiče, u novembru vam timski rad neće baš ići od ruke, ali će vam društveni život i viđanje sa prijateljima biti zabavni kao nikada. To će uticati i da se vaše zdravlje popravi, ali treba da pazite na sezonske bolesti.

 

Mesečni horoskop za novembar 2018
Mesečni horoskop za novembar 2018foto: Shutterstock 

Strelac

 

Zbog retrogradnog Marsa vi ste prisiljeni da trpite tenziju, bilo na radnom mestu ili u pogledu zdravlja. Iako se ponekad možda čini da vaši trenutni problemi nikada neće biti rešeni, pun Mesec krajem novembra doneće poboljšanje.

 

Potrudite se da u komunikaciji sa ljudima ne bude nesporazuma, naročito sredinom meseca kada će i Merkur u vašem znaku postati retrogradan. U prvoj polovini meseca većina planova može da propadne, ali je kraj meseca odličan za putovanja, naročito zbog ljubavi – put s partnerom poboljšaće odnose, a slobodnim Strelčevima doneće divno poznanstvo, koje može da preraste u nešto mnogo više.

 

Odlično je vreme za proširenje porodice, a generalno treba da pazite na imunitet.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4