DO KRAJA NOVEMBRA: Škorpiji će OVAJ mesec odrediti SUDBINU sledećih 12 godina, Jarac se MENJA iz korena, a Ribe će konačno raskrstiti sa PROŠLOSTI…

DO KRAJA NOVEMBRA: Škorpiji će OVAJ mesec odrediti SUDBINU sledećih 12 godina, Jarac se MENJA iz korena, a Ribe će konačno raskrstiti sa PROŠLOSTI…

11. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Jarac

 

Venera početkom meseca ulazi u vaš znak, zbog čega ćete postati otvoreniji i nekako topliji nego inače. Imaćete potrebu da se povežete sa drugim ljudima, i bićete spremni na kompromis kako biste održali harmoniju i ostavili dobar utisak na svakoga.

 

Steći ćete mnogo novih prijatelja i uživati u zajedničkom druženju. Vaši ideali, nade i želje za budućnost takođe će igrati veoma važnu ulogu u vašem životu tokom ovog meseca. Želećete da napravite veliki korak u vezi.

 

Što se zdravlja tiče, ne treba da brinete, biće odlično, osim prehlade koja je izvesna.

 

Mesečni horoskop za novembar 2018
Mesečni horoskop za novembar 2018foto: Shutterstock 

Vodolija

 

Retrogradni Mars u Biku stavlja vaše planove za kuću i porodicu na čekanje, ali pun Mesec krajem novembra najavljuje rešenja, koja će smanjiti tenziju.

 

Ali, pre toga, Mlad Mesec će uticati na vaše polje karijere i učiniti da ljudi počnu da vas gledaju drugačijim očima. To će vam pomoći da ostvarite poslovne ciljeve koje ste sebi davno zacrtali.

 

Mesečni horoskop za novembar predviđa i javno priznanje i unapređenje za sav onaj trud koji ste mislili da se do sada nije primećivao. Samim tim, popraviće se i finansijska situacija.

 

Ne stavljajte zdravlje na poslednje mesto po običaju – pokrenite se! Osetljiv urinarni trakt.

 

 

Ribe

 

Mlad Mesec početkom novembra uticaće na to kako razumete život i podstaći vas da proširite vidike i oprobate se u nečemu novom. To bi moglo da bude kroz putovanje, učenje novog jezika, dodatnog obrazovanja…

 

Krajem meseca, Uran će se poravnati sa Jupiterom, što će vama doneti lepe promene i nove početke. Želećete da odbacite sve staro, raskrstite sa problematičnim odnosima i u svoj život pustite samo dobre ljude, ideje i događaje.

 

Pazite samo da se previše ne zanesete, pa da izgubite ljude koji vas vole i puno vam znače, kajaćete se natenane.

 

Sa zdravljem neće biti problema, pa se slobodno fokusirajte na ostala životna pitanja.

 

 

(Stil.kurir.rs)

Stranice: 1 2 3 4