HOROSKOP DO KRAJA JESENI- BIK, VAGA I RAK!

HOROSKOP DO KRAJA JESENI- BIK, VAGA I RAK!

14. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Rak

Dragi Rakovi, koliko god mislili da mozda ne podnosite jesen, kisu, tmurno vrijeme, pokazace se da mozete uzivati i u ovakvom vremenu samo kada vam se planovi odvijaju na pravi nacin i pravom putanjom.
Ovo ce definitivno da bude vaš period, jer cete uspjeti ostvariti svoju zelju koju dugo vremena nosite u sebi i pokusavate da je realizujete ali naprosto nista se nije desavalo i koliko god da ste ste se trudili, nije vam polazilo za rukom.

 

Sada, stvari ce same krenuti u tom smjeru sto je jos bolje, jer necete vi vise biti inicijator, pa samim tim dobijate drugaciju ulogu u svemu ovome. Najbolji osjecaj i jeste zapravo kada vam se nakon nekog vremena samo servira ono sto zelite pa mozete da se pravite malo i odsutni, zaposleni, nezainteresovani, jer cete konacno dobiti priliku da vodite jer cete biti korak ispred.

 

Sama odluci na koji nacin ces da odreagujes, u svakom slucaju, za vas ce period koji nam se priblizava biti u znaku velikog uspjeha, koji ce ti na neki nacin i otvoriti oci i promjeniti pogled na svijet.

 

Ublazice tvoje dosadasnje nestrpljenje i uvidjeces da su ponekad lose stvari tu da bi nas zastitile u datom momentu i da bi nam pokazale pravo lice situacije u kojoj se nalazimo.

 

stizumesjecanja

 

Stranice: 1 2