DNEVNI HOROSKOP za 23. novembar: Vagu čeka divan dan, Bik pred važnom odlukom, a JEDAN znak čeka susret koji će pamtiti…

DNEVNI HOROSKOP za 23. novembar: Vagu čeka divan dan, Bik pred važnom odlukom, a JEDAN znak čeka susret koji će pamtiti…

22. studenoga 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Danas će atmosfera između vas i vašeg partnera biti naglašeno sentimentalna i romantična, što odgovara vašoj prirodi. Pazite da ne ugušite partnera svojom emotivnošću. Budite nežni i pažljivi, ali imajte granice kako drugoj strani ne bi bilo neprijatno. Očekuje vas divan dan.

ŠKORPIJA

Danas je dan kao stvoren da ga provedete sa svojim partnerom. Dajte sve od sebe da budete opušteni i da se relaksirate na nekom mestu koje oboje volite. Ako niste u mogućnosti da idete negde drugde, napravite toplu i intimnu atmosferu u svom domu i proslavite ljubav koju gajite jedno prema drugom.

STRELAC

Za razliku od jako emotivnih i burnih dana koje ste imali u poslednje vreme, zvezde vam danas savetuju da usporite i udahnete duboko. Bez obzira na to šta se dašava u vašoj vezi, vi zaustavite buru, budite u miru sa sobom, sa svojim trenutnim partnerom i okolnostima koje su oko vas. Neka vaš um bude mirno more.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4