DNEVNI HOROSKOP za 23. novembar: Vagu čeka divan dan, Bik pred važnom odlukom, a JEDAN znak čeka susret koji će pamtiti…

DNEVNI HOROSKOP za 23. novembar: Vagu čeka divan dan, Bik pred važnom odlukom, a JEDAN znak čeka susret koji će pamtiti…

22. studenoga 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Današnji položaj planeta daje vam šansu da posle mnogo burnih i napornih dana napokon odahnete. Današnji mir prijaće svima onima koji vole ovakav način života, a ako volite buru i i dalje imate snage za nju, verovatno ćete se dosađivati. Zvezde vam savetuju da prihvatite okolnosti i uživate u harmoniji ovog dana.

VODOLIJA

Danas će vam biti teško da spojite i dve rečenice uprkos vašoj sposobnosti da lepo objašnjavate i komunicirate. Položaj planeta umanjuje vaše misaone i jezičke sposobnosti. Pokušajte da se ne opterećujete i ne razmišljate o vašoj vezi, kao i da ne započinjete neke krucijalne teme. Neka dan prođe u miru, bez većih komplikacija.

RIBE

Planete vas danas postavljaju u divno raspoloženje. Vi naprosto ne možete da dočekate da vidite svoju voljenu osobu i da joj pružite ljubav koji nosite u sebi. Bićete puni lepih reči, želje da ugodite i napravite romantičnu atmosferu. Pazite da ne razmazite svog partnera i imajte mere.

Stranice: 1 2 3 4