Otkrijte šta vas čeka u LJUBAVI do KRAJA 2018: Rak planira SVADBU, Škorpijama stižu TEŠKI DANI, Lav između DVE LJUBAVI…

Otkrijte šta vas čeka u LJUBAVI do KRAJA 2018: Rak planira SVADBU, Škorpijama stižu TEŠKI DANI, Lav između DVE LJUBAVI…

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Devica

S obzirom na planetarne aspekte, vi ćete biti jedan od povlašćenijih znakova ovoga leta pa je nebitno u kojem ćete mesecu krenuti na odmor.

Od 13. decembra je idealno vreme za ljubav, i pustolovine. U septembru ćete osvajati izgledom i intelektom. Tad na red mogu doći neke ozbiljne teme. Ako ste slobodni i u potrazi za boljom polovinom, velike su šanse da na pravu osobu “naletite” u razdoblju od 14. do 25. decembra.

 

Idealan partner: Škorpion će vam otkriti svu raskoš talenta u ljubavi , a uz Ribe ćete provesti mnogo romantičnih i besanih noći. Jarac će vam ponuditi ljubav i odanost, kao i profesionalnu sigurnost.

 

Vaga

Planeta  strasti Mars sva tri meseca boraviće u petoj kući ljubavnih veza pa ćete biti vrlo popularni, aktivni i traženi. To će goditi vašem egu, ali nemojte se previše zaneti i zaigrati ako ste u vezi da je ne  biste ugrozili. Kraj novebra bi vam mogao biti prilično dramatičan, naročito oko 28. novembra.

U poslednjem  mesecu vaša će vladarka Venera preći u erotičnu i ljubomornu Škorpiju pa će od 10. do 20. 12. praviti vrlo napeti aspekt, tzv. T-kvadrat s Marsom u Vodoliji i Uranom u Biku pa je teško predvideti s kim ćete dočekati kraj godine.

Idealan partner: Vodolije će vas privlačiti poput magneta, ali dajte im malo slobode da se ne osete ugroženima. Ovan će vas zaskočiti pre nego što se snađete, a dobre izglede imaju i Lavovi.

.

Škorpija

U decmbru vam je fokus usmeren na karijeru, a ljubav i strast biće izduvni ventil nakon poslovnih napora. Potkraj tog meseca nećete moći odoleti zovu strastvene avanture, a lako moguće i tajne veze.

Oktobarske Škorpije treba da budu na oprezu jer im je slobodoljubivi Uran već ušao u sedmu kuću partnerstva i celo će leto biti u lošem aspektu sa strastvenim i agresivnim Marsom u četvrtoj kući doma i porodice pa će ta dva područja biti izložena naglim promenama i iznenađenjima. Ne bi bilo loše da pričekate da se strasti smire do kraja meseca, ali nije isključeno ni da kraj leta dočekate u naručju druge osobe.

 

Idealan partner: Jarac je čvrst, pouzdan i odan partner pa su veze tog znaka i Škorpiona u stvarnom životu česte, uspešne i dugotrajne.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3