Otkrijte šta vas čeka u LJUBAVI do KRAJA 2018: Rak planira SVADBU, Škorpijama stižu TEŠKI DANI, Lav između DVE LJUBAVI…

Otkrijte šta vas čeka u LJUBAVI do KRAJA 2018: Rak planira SVADBU, Škorpijama stižu TEŠKI DANI, Lav između DVE LJUBAVI…

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Strelac

Vrlo harmonično razdoblje očekuje vas od do kraja novembra. Preko ljubavnih partnera može doći neočekivana materijalna potpora, ali nije isključena ni tajna, strastvena veza. Lako ćete sklapati poznanstva i privlačiti različite tipove ljudi.

 

Idealan partner: Vaga će zadovoljiti vaše estetske i intelektualne kriterijume, a savršeno ćete se slagati i u strasti. S Vodolijama ćete odmah uleteti u avanturu, a ona bi ovog puta mogla potrajati malo duže.

 

 

Jarac

Do 22. 11. bilo je izvrsno razdoblje u ljubavi. Mala kriza nije isključena oko 28., ali to nije razlog da sumnjate u partnerove namere i postupke. U to ćete vreme i vi imati prilika za avanture, ali njih će iskoristiti oni bez obaveza.

Još jedan okršaj sledi u prvoj nedelji decembra, ali nakon toga vaša će se situacija potpuno stabilizovati jer ćete rešiti sve nedoumice. Deceembar će vam ove godine biti dobar mesec u profesionalnom i emotivnom smislu, naročito nakon 10. decembra.

 

Idealan partner: Škorpion će ispuniti sve vaše želje i očekivanja, a zajedničkim snagama možete gotovo sve postići. Između Vaga i vas postoji neka neobjašnjiva hemija i veza će vam dugo potrajati.

 

 

Vodolija

Boginja ljubavi ovog decembra će vam proći kroz čak četiri kuće horoskopa, a planeta  agresije i strasti Mars boraviće samo u vašem znaku i upravo će vam on zadati najviše glavobolje jer će celog leta biti u napetom aspektu s vašim vladarom Uranom u četvrtoj kući doma, porodice i domovine.

Ovaj će aspekt najviše uticati na januarske Vodolije pa im ne spominjite ni pod razno veze i obaveze jer ćete im zapaliti ionako kratak fitilj. Decembar bi mogao da bude jako dobar mesec, osobito ako vas put iz poslovnih ili privatnih razloga odvede u inostranstvo. U decembru ćete biti izloženi dvojakim aspektima, a oko 12. 12. bi moglo malo jače zaiskriti.

Idealan partner: Najbolje ćete se zabaviti i opustiti s Blizancima i Ovnovima. Ako želite nešto više od avanture, izaberite Vagu, samo je nemojte tlačiti svojim stavovima o slobodnoj ljubavi/vezi.

Ribe

Fokus će vam u avgustu biti na poslu jer u tom razdoblju obično preuzimate deo obaveza kolega na godišnjem odmoru, ali ovog puta to vam uopće neće teško pasti. Bićete zaljubljeni preko ušiju, a uz to trigon vašeg vladara Neptuna s direktnim Jupiterom u Škorpiji donosi vam natprosečne kreativne i finansijske rezultate od sredine do kraja novembra.

Venera će u to vreme boraviti u osmoj kući ljubavi pa ni po tom pitanju nećete biti zakinuti. Decembar će vam biti najintenzivniji i najbolji mesec, a u tom bi mesecu lako mogle ‘zaglaviti’ Ribe koje su uspešno izbegle ljubavne zamke tokom prethodna dva meseca.

.

Venera će od 10. 12. pa do kraja meseca boraviti u erotičnom, strastvenom i energičnom Škorpionu, vama vrlo naklonjenom znaku, pa će to biti idealno vreme za duboku i strastvenu ljubav, o kakvoj ste oduvek maštali. Možda s nadređenim, a možda i s osobom izdaleka.

Idealan partner: Planete ljubavi i sreće Venera i Jupiter vode vas u naručje magnetičnog Škorpiona. Jarci su takođe dobar izbor jer će vam pružiti ne samo materijalnu, nego i emotivnu sigurnost.

 

 

besnopile

Stranice: 1 2 3