Pun Mesec u Blizancima, uvodi nas u LAVIRINT TAJNI: Evo šta TVOM znaku donosi njegova ČAROLIJA

Pun Mesec u Blizancima, uvodi nas u LAVIRINT TAJNI: Evo šta TVOM znaku donosi njegova ČAROLIJA

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

Strelac

Otvorenost je osobina sa kojom se ponosite. Ali bez obzira na to koliko ste otvoreni, uvek postoji mogućnost da se napravi još malo mesta! Treba ostati znatiželjan i nositi se sa svetom po vlastitim uslovima. Zadržite za sebe svoje mišljenje ovog punog Meseca, to će vas učiniti mudrim.

 

Jarac

Znamo da niste od onih koji se uključuju u besmislene razgovore. Ali ponekad je to jedini način da dobijete potrebne informacije. Ali zašto se mučiti, kada neko drugi zna prečicu? Ovog punog Meseca, pronalazite cilj puno brže ako zastanete i upitate za smernice.

 

Vodolija

Ne treba puno da bi se kreirala sjajna noć… samo dobri prijatelji i živahan razgovor. I ovaj pun Mesec pruža dovoljno od jednog i drugog kako bi se dobra zabava nastavila celu noć! Međutim, za najbolje rezultate pokušajte izbeći probleme – upravo sada većina ljudi je u srdačnom raspoloženju, niko ne želi žestoku raspravu.

 

Ribe

Uz toliko zamršenih preokreta, kretanje vašim emocionalnim životom može biti kao da pokušavate pronaći svoj put kroz lavirint. Ali ponekad pomaže kada stvari pogledate iz ptičije perspektive. Ovog punog Meseca razgovarajte sa nekim ko je bio sa vama kroz uspone i padove – možda će vam ta osoba pomoći da vidite širu sliku.

 

 

Izvor: Atma

 

Stranice: 1 2 3