Pun Mesec u Blizancima, uvodi nas u LAVIRINT TAJNI: Evo šta TVOM znaku donosi njegova ČAROLIJA

Pun Mesec u Blizancima, uvodi nas u LAVIRINT TAJNI: Evo šta TVOM znaku donosi njegova ČAROLIJA

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Lav

Okruženje je velika džungla … i svi znaju da ste vi kralj/kraljica. Ali kada ste poslednji put sedeli na tronu? Nemojte dopustiti da drugi čekaju; izađite, provedite se, osetite slobodu! Bilo da je to noćni klub, zabava, koncert, sportski događaj – bilo koje mesto na kojem ćete se naći ovog punog Meseca doneće vam lepe šanse za sreću.

 

Devica

Vi živite da biste služili. I uz vašu mudrost, imate mnoge mogućnosti koje možete iskoristiti, ali neke su inspirativnije od drugih. Zašto se pomiriti sa svakodnevnim zamornim radom, kada biste mogli raditi ono u šta zaista verujete? Ako ovog punog Meseca osećate da vam je karijera postala zamorna, možda je vreme da promenite nešto.

 

Vaga

Život nije takmičenje za lepotu, ali to vas neće zaustaviti da budete krunisani kao “Miss simpatičnosti”.

Univerzum daruje lepotu, ljubav i nežnost

Naposletku, imate taj poseban dar da opustite ljude dok razgovarate sa njima i oni se tada osećaju kao da su najvažniji ljudi na svetu. A to je kvalitet koja vas može odvesti gde god želite, pogotovo ovog punog Meseca.

 

Škorpija

Koja je vaša najveća erogena zona? Definitivno vaš mozak! I ovog punog Meseca, vaša mašta divlja. Nemojte se plašiti da podeliti svoje fantazije ili pokušate nešto novo. Sve dok vi i vaš partner komunicirate, ne možete pogrešiti. Iznad svega, pokušajte da ne analizirati previše – održavajte stvari razigranim i gledajte gde vas noć dovodi!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3