DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. novembar: Vodolije čuvajte se laži, Devicu očekuje razočarenje a OVAJ znak prelepa dešavanja..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. novembar: Vodolije čuvajte se laži, Devicu očekuje razočarenje a OVAJ znak prelepa dešavanja..

26. studenoga 2018. 0 By Admin 1

RAK

Kada sumnjate, vi uglavnom birate povlačenje i ćutnju, pre nego otvoren i iskren razgovor. Trenutno se pitate da li je veza u kojoj se nalazite pozitivan ili negativan faktor vašeg života. Verovatno ima po malo od oba. Zato vam zvezde nalažu da se opustite i otvoreno razgovarate o problemu koji vas muči.

LAV

Vi jednostavno ne dozvoljavate svojoj intuiciji i emocijama da odluče umesto vas. Vi radije birate da se oslonite na razum. Tačno znate šta je ono što nedostaje u vešoj vezi i nastojite to da rešite logičnim putem. Mudrost leži u tome da izbacite sumnje i ljubomoru koju imate u sebi i da se prepustite više.

DEVICA

Danas biste mogli biti razočarani. Vi ste neko ko je uvek u emotivnom odnosu do kraja iskren i otvoren i uglavnom vas razočara ako druga strana nije takva. A danas bi upravo to moglo da se dogodi. Vama je za sreću potrebna iskrenost, pa tako nešto i tražite. Niko nije nezamenljiv. Ako osoba pored vas ne ispunjava vaša iščekivanja, nemojte gubiti vreme.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4