DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. novembar: Vodolije čuvajte se laži, Devicu očekuje razočarenje a OVAJ znak prelepa dešavanja..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. novembar: Vodolije čuvajte se laži, Devicu očekuje razočarenje a OVAJ znak prelepa dešavanja..

26. studenoga 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Planete će danas biti takve da će vas navesti da se zanosite svoji idealima, umesto da pogledate prizemljeno oko sebe i dublje prodrete u vaš odnos sa voljenom osobom. Postoji mogućnost da ćete se jako zapetljati u sopstvene misli. Ograničite svoj gnev i optuživanje pertnera i otvorite oči. Shvatićete da niste upravu.

ŠKORPIJA

Neko će danas pokušati da vam otvori oči i ukaže na istinu o vašoj vezi koju vi sami ne želite da vidite. Vi ste već duže vreme u zabludi i nemate snage da pogledate istini u oči, već vam je lakše da se ljuljate između želja i slepe vere. Nemojte biti slepi. Poslušajte iskren savet i otvorite oči. Krajnje je vreme za to.

STRELAC

Planete će vas danas baciti u nedoumicu. Bićete ceo dan opterećeni problemom koji imate u vezi i nećete znati šta da radite. Osećate da su problemi vezani u čvor i ne možete da nađete način kako da ga odvežete. Mnoge stvari su tu upetljane i komplikuju situaciju. Pokušajte da krenete sa rešavanjem jednog po jednog.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4