DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. novembar: Jarac bi se mogao zaljubiti, Biku stižu promene, a Devici iznenađenje…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. novembar: Jarac bi se mogao zaljubiti, Biku stižu promene, a Devici iznenađenje…

27. studenoga 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Da li ste totalno oboreni najezdom zarazne strasti? Nije to toliko loše, ali koliko mislite da možete tako izdržati? Postoji pravo osećanje avanture, uzbuđenja i susreta sa najdubljim porivima na koje ste retko nailazili ranije. Kako bilo, treba da se koncentrišete na budućnost i gde želite da vas ta veza odvede, a ne samo na trenutno osećanje, koje vam može stvoriti neprilike sutra.

VODOLIJA

Pod uticajem plahovite euforije, danas biste mogli biti neoprezni i odreći se svojih vrednosti. Možete osećati kao da ste odustali od svojih osećanja – vi koji ste toliko uzdržani i savršeno kontrolišete svaku situaciju. Bićete na ivici opsesije. Koliko treba da prođe vremena da se postave neka pitanja? Ponekad mnogo, a ponekad jedan dan. To vi znate!

RIBE

Ukoliko ste danas preterano nežni, imajte na umu da stvari ne postaju lakše. Naprotiv, mogu postati strastvenije. Ukoliko ne možete podneti toliku količinu strasti, onda se držite podalje danas. Ne očekujte da se smanji intenzitet. Ukoliko ste i vi i partner zaljubljeni – biće intenzivna. Pronađite način da se zaštitite i smirite.

Stranice: 1 2 3 4