LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR PREDVIĐA: Lava će posetiti PROŠLOST, Škorpiju će neko OBORITI S NOGU, Ovnu će se SVET OKRENUTI za 360 stepeni…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR PREDVIĐA: Lava će posetiti PROŠLOST, Škorpiju će neko OBORITI S NOGU, Ovnu će se SVET OKRENUTI za 360 stepeni…

28. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

LAV

Puno planeta se nalazi u vašoj kući ljubavi tokom decembra 2018. godine, ispred svih je Jupiter koji štiti tu kuću otprilike godinu dana. Jupiteru se pridružuje Sunce (do 22. decembra) i Merkur (od 13. decembra). Bićete vedri, strastveni i raspoloženi za flertovanje, sanjarenje i romantiku. Vaš društveni život biće aktivan, a tako će biti i više prilika za upoznavanje novih ljudi i za zavođenje. S vremena na vreme ćete u tome preterati. U prvoj i poslednjoj nedelji meseca pripazite, jer biste mogli nasesti na profesionalna zavođenja. Neki će sanjariti o novcu dobijenom kroz ljubavne afere. Imajte na umu da stvari mogu ispasti upravo suprotne!

 

Decembar je povoljan mesec za Lavove koji traže nekog posebnog i za Lavove koji žele dosadan bračni život napraviti zanimljivijim. Nakon 19. decembra može pomoći zajedničko putovanje. To će vam omogućiti da iza sebe ostavite monotoniju i obaveze i da se ponovno zbližite u ambijentu i okruženju koji će probuditi u vama optimizam, radost, užitak i želju za novim stvarima. Ako niste u vezi, putovanje u inostranstvo može doneti iznenađujući susret. Ako ne planirate takvo putovanje, možda upoznate nekog iz inostranstva ili iz drugačijeg okruženja.

 

 

DEVICA

Device koje nisu u vezi imaju ograničene opcije, uglavnom zbog njihove ozbiljnosti i potrebe da pronađu zrelu i odgovornu osobu. Uprkos tome, nešto pre druge polovine decembra 2018. godine strast vam dolazi u susret, hteli vi to ili ne i zapravo biste mogli ići iz jedne krajnosti u drugu; slepo ljubeći svoj ideal. Čak bi i
Device koje su u braku ili dužoj vezi trebale obratiti više pažnje na partnera. Partner bi vas na neki način mogao obmanuti ili povesti nepoželjnim smerom kada se radi o novcu.

 

Neke Device će nakon 13. decembra 2018. godine uspešno rešiti niz porodičnih problema ili će odjednom spoznati šta partner želi učiniti sa zajedničkim novcem. Period između 20. i 22. decembra je povoljan za razgovore i možete očekivati dobarishod tih razgovora. Sve će vam biti jasno nakon konstruktivnih razgovora i odlučićete možete li verovati ili ne voljenoj osobi. Uprkos svemu, godina završava romantično i strastveno za većinu Devica. Iznenadiće vas vlastita potreba za intenzivnim osećajima i za fizičkom bliskosti. Nemojte pokušati kontrolisati voljenu osobu zbog potrebe za emotivnom sigurnosti.

 

 

VAGA

U ljubavnom životu Vaga biće čitav niz raznih iznenađenja tokom decembra 2018. godine. Početkom meseca, raspoloženje voljene osobe biće promenjivo i promene vas mogu iznenaditi na neprijatan način. U drugoj polovini meseca članovi porodice će vas podržati i lakše ćete ostvariti balans u ljubavnom životu uz njihovu pomoć. Tako ćete lakše videti trikove voljene osobe, ali to će pomoći da nađete konstruktivan
pristup situaciji. Možda ste upravo vi omogućili dominantan pristup voljenoj osobi i preuzeli previše obaveza koje su trebale biti zajedničke, užasno sebe iscrpljujući. Savetujemo da ponovno podelite obaveze ili da ostavite sve i nađete nešto opuštajuće u čemu oboje možete uživati.

 

Ako ste nedavno dobili novog člana porodice, vreme je da sa voljenom osobom ponovo odredite prioritete. U ovom periodu Vage koje nisu u vezi oklevaju kada se pruži prilika, jer ne žele žrtvovati svoju slobodu i draže im je prijateljstvo nego ljubavni odnos. Ali, možda postoji određeni otpor, ali i potreba da se nešto menja u ljubavnom životu, potreba da se povežete na dubljem nivou. Neki će upoznati osobu potpuno drugačiju od svih osoba koje ste do sada upoznali. To poznanstvo može se dogoditi kod kuće, usred priprema za praznike!

 

 

ŠKORPIJA

Tokom decembra 2018. godine, moć zavođenja koju dobijate od Venere, koja prolazi vašom kućom veza i koja je vladar vaše kuće veza, osigurava uspeh u vašim ljubavnim vezama. Bilo da ste slobodni, u vezi ili braku, strast se vraća u vaš život i prepustićete se romantici, poeziji i gorućim strastima koje pojačava Mars – Neptun konjunkcija iz kuće ljubavi. Na sreću, sredinom meseca osetićete snažan uticaj Saturna na emocije,
koji će pomoći da ostanete prizemljeni i da ne izgubite glavu.

Ljubav i strah

Drugi deo decembra 2018. godine je povoljan za Škorpije koji žele zavesti i potvrditi svoja osećanja ili osvojiti srce nepristupačnoj osobi. Tranziti u ovom periodu donose sreću Škorpijama koje su u braku. Dobar odnos i razumevanje sa voljenom osobom donosi mirnoću uma. Shvatićete da voljena osoba ima hrabrost i da želi sarađivati sa vama, te shvata da ste dobronamerni. Uživajte u praznicima. Shvatićete da vas drugi razumeju i vole, što će rezultirati vašom otvorenosti. Poslednja nedelja meseca donosi posebne prilike za Škorpije koje su same. Moguće je da ćete imati susret svog života, doživeti ljubav koja će promeniti vaš život.

 

 

STRELAC

Godina prilazi kraju i Venera (planeta ljubavi) prolazi kroz 12. kuću Strelca, pa biste trebali razmisliti o vašem ljubavnom životu i analizirati vaše želje. Strelci u vezi dobijaće puno pažnje od voljene osobe. Voljena osoba će vas razmaziti, iznenaditi i dokazati koliko vas voli. To može postati očigledno naročito nakon 13. decembra kada Merkur prolazi kroz Strelca. Merkur vlada kućom partnerstva i braka, a krajem meseca je u konjunkciji sa Jupiterom (vladarem Strelca). Za vas i voljenu osobu sve je moguće. Na istoj ste talasnoj dužini i možete poboljšati odnos ili ga možete popraviti, ako ste se poslednjih meseci svađali.


Ima i Strelaca koji će biti dominantni i koji će pokušati nametnuti svoje stavove voljenoj osobi i postavljati se kao guru u vezi. Onda kada je voljena osoba otvorena i spremna za ostvarenje kompromisa, nije dobra ideja da se postavljate tako. Ako ste slobodni ili ste tek ušli u vezu, skloni ste idealizovanju i vaša nadanja mogu biti prevelika. Mogle bi vas privući površne osobe ili osobe koje nisu takve kako ste ih videli na početku, samo zbog želje da se skrasite, želje koja vas je vodila. Budite oprezni. Strelci koji su tek ušli u vezu mogli bi započeti zajednički život. Nemojte žuriti sa donošenjem važnih odluka. Pokušajte shvatiti što bolje možete i saznajte sa kakvom osobom imate posla, šta vi želite, kakav odnos.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3