LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR PREDVIĐA: Lava će posetiti PROŠLOST, Škorpiju će neko OBORITI S NOGU, Ovnu će se SVET OKRENUTI za 360 stepeni…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR PREDVIĐA: Lava će posetiti PROŠLOST, Škorpiju će neko OBORITI S NOGU, Ovnu će se SVET OKRENUTI za 360 stepeni…

28. studenoga 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Početkom decembra 2018. godine Venera (planeta koja vlada ljubavi i flertom Jarca) ulazi u kuću društvenog života, prijatelja i grupa. Društveni život Jarca postaje bogatiji, a Jarci koji nisu u vezi mogli bi doživeti iznenadnu strast i privlačnost. Kod nekih će se prijateljstvo rasplamsati u vatru strasti. Ovaj mesec Jarci će ostaviti sjajan utisak gde god pošli. Odjednom ćete postati stručnjaci u zavođenju, poeziji i slatkorečivosti. Iskoristite ovaj period i popravite ono što ne funkcioniše u vašem odnosu ili u pristupu prema nekom novom.

 

Izađite sa prijateljima, upoznajte nove ljude. Ako ste u braku iznenadite voljenu osobu, izvedite ju na zabavu i izlazite više. Izađite iz rutine i provodite više vremena zajedno u opuštenoj atmosferi. Jarci koji varaju trebaju biti jako na oprezu tokom decembra 2018. godine i možda da završe ono što treba završiti. U suprotnome će glasine postati glasnije, što može povrediti partnera/partnerku.

 

 

VODOLIJA

Na budućnost braka gledate sa optimizmom i samopouzdanjem tokom decembra 2018. godine. Voljena osoba je srcem i dušom u vašem odnosu i podržaće vas u svemu što planirate ostvariti. Za mnoge Vodolije ovo je povoljan period za otkrivanje zajedničkih stvari sa voljenom osobom i prednosti zajedničkog života. Više nećete osećati ograničenje vaše slobode. Savetujemo da Novu godinu dočekate zajedno, u intimnijoj atmosferi, kako biste se ponovno povezali.

 

Decembar je dobro vreme (može to biti), za ostvarenje napretka kroz zajedničke projekte i planove. Neke projekte i planove možete dovršiti do kraja godine. Vodolije koje nisu u vezi, nisu zainteresovane za ulazak u vezu i radije su posvećeni društvenom životu i ne žure, nego posmatraju koje mogućnosti imaju, uživaju u platonskim vezama. Na taj način dobijaju na vremenu kako bi bolje upoznali osobe koje ih zanimaju za nešto više od prijateljstva. Budite na oprezu, jer bi zbog emotivne razdraganosti mogli potrošiti previše na osobu koju zanima više vaš novac nego vi.

 

 

RIBE

Tokom decembraa 2018. godine ističete se i na polju ljubavi i na polju posla. Mogli biste privući znatiželju i interes osobe boljeg društvenog statusa. A možda ćete bolju polovinu pronaći među osobama sa kojima dogovarate poslove ili u institucijama sa kojima ste povezani poslovno. Postoje i izuzeci i radi se o Ribama koje imaju tako visoke ljubavne standarde, snove, želje i ideje da je nemoguće da primete nekog običnog smrtnika.

 

Ako zaista želite izaći iz samoće, obratite više pažnje na osobe oko sebe i budite prizemni. Ribe koje su u vezi ozbiljnije će razmišljati o tome da se skrase i venčaju. Oko praznika biste mogli biti toliko preplavljeni emocijama da ćete zaboraviti na to šta želite i treba da kažete ili kako da zaprosite voljenu osobu. Može se raditi i o drugačijem scenariju, možda vi nećete znati kako da reagujete na prosidbu. Mogli biste slati dvosmislene signale koji će zbuniti voljenu osobu, pa može posumnjati u vaše namere. Ali, situacija će se sama od sebe raščistiti i kraj godine ćete dočekati u romantičnom raspoloženju i puni nade za budućnost.

 

 

Stranice: 1 2 3