DNEVNI HOROSKOP za 5. decembar: Blizanci imaju razlog za sreću, Devica na putu, Lava će jedna vest šokirati…

DNEVNI HOROSKOP za 5. decembar: Blizanci imaju razlog za sreću, Devica na putu, Lava će jedna vest šokirati…

4. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Dan koji je pred vama je veoma pogodan za započinjanje novih projekata. Ako ste u stabilnoj vezi, očekuju vas nezaboravni trenuci sa voljenim bićem. Mogli biste da otkrijete sasvim nove dimenzije ljubavi. Takođe, danas vaša kreativnost dolazi do punog izražaja, te se stoga potrudite da je usmerite na pravi put. Čuvajte se padova.

ŠKORPIJA

Veoma ste srećni i bezbrižni, jer vam intuicija govori da je divan dan pred vama. Danas ćete biti u prilici da ostvarite sve što poželite! Bilo da je u pitanju karijera, emotivni ili društveni život, uspeh vam je zagarantovan. Ukoliko vam nedostaje podrška na nekom polju, ne ustručavajte se da je zatražite. Pomoć je bliže nego što trenutno mislite.

STRELAC

Bilo da odlučite da se danas racionalno ponašate ili provedete dan u sanjarenju, veoma ste zadovoljni u kom pravcu ide vaš život. U bliskoj budućnosti ćete posetiti jednu daleku zemlju i to će vas neizmerno obradovati. Ako ste u poslednje vreme doživeli neki poslovni trijumf, znajte da će se i danas nizati uspesi na profesionalnom planu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4