DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. decembar: Ovnu život više neće biti isti, pred Ribama važne odluke, Strelcu ljubav kuca na vrata…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. decembar: Ovnu život više neće biti isti, pred Ribama važne odluke, Strelcu ljubav kuca na vrata…

7. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Danas ćete biti poprilično sumnjičavi sa ovakvom planetarnom energijom. Ako ste u stalnoj vezi, onda bi partner mogao da pokaže neko nesvakidašnje ponašanje, ili se iznenada pojavi sa idejom koja nikako ne ide uz njegovu ličnost.
Kako bilo, sve što treba da uradite danas je da prihvatite ovakav dan, začinite malo svoj ljubavni život nesvakidašnjim situacijama i uživate!

ŠKORPIJA

Današnji aspekti uticaće na vaš razum i uključiti ga u igru, kada je vaš ljubavni život u pitanju. Ukoliko oboje imate slične potrebe ali različite načine da do njih dođete, napravite kompromis, izmiksajte oba načina i večeras možete zajedno proslaviti svoju vezu.

 

Ukoliko ste sami, krenite u osvajanje osobe koja vam se sviđa, jer večeras možete imati dosta uspeha.

 

 

STRELAC

Danas biste ponovo mogli da razmišljate o jednoj osobi za koju ste odlučili da je najbolje da budete razdvojeni i na distanci.

 

Trenutno astralno okruženje poručuje da je možda sudbina umešala svoje prste i da ma koliko vi kontrolisali svoja osećanja, najverovatnije tu nećete moći ništa uraditi. Ljubav vam je danas pred nogama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4