DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. decembar: Ovnu život više neće biti isti, pred Ribama važne odluke, Strelcu ljubav kuca na vrata…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. decembar: Ovnu život više neće biti isti, pred Ribama važne odluke, Strelcu ljubav kuca na vrata…

7. prosinca 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Zvezde su vam pripremile za danas jedno specijalno veče, koje ćete pamtiti celog života. Ukoliko izlazite na sastanak onda će on biti zaista veoma neobičan i zabavan – jer niste do sada primetili da je ta osoba toliko zabavna!

 

Ukoliko niste u vezi, onda očekujte da ljubav iskoči pred vas na najneverovatnijem mestu!

 

 

VODOLIJA

Nemojte dozvoliti svojoj ustaljenoj rutini da vas spreči da iskočite danas i uradite nešto nesvakidašnje i spontano. Današnja planetarna energija igra se sa vašim navikama i to toliko da će vam zvezde ponuditi poklon zvani ljubav.

 

Ukoliko vam intuicija govori da odete negde i uradite nešto drugačije, onda za ime božje, idite i uradite to!

 

 

RIBE

Današnja planetarna energija mogla bi da vam priredi pravi šok, ali u pozitivnom smislu. Skloni ste odugovlačenju i to vam izaziva više problema nego što mislite.

 

Danas ćete lagano biti gurnuti na ivicu, gde ćete morati doneti odluke vezane za vaš ljubavni život. A nakon današnjeg dana, svakako ćete poželeti da požurite stvari!

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4