Kratak ljubavni horoskop do 15. decembra 2018. godine: Blizance očekuje tajna ljubav, a Lava veliko iznenađenje!

Kratak ljubavni horoskop do 15. decembra 2018. godine: Blizance očekuje tajna ljubav, a Lava veliko iznenađenje!

8. prosinca 2018. 0 By Admin 1

ŠKORPIJA

Očekuje vas velika zabava, možda organizovanje nečijeg rođendana.

Harizma i magija zavođenja

Na ovom društvenom okupljanju bićete neverovatno šarmantni i postaćete glavna zvezda zabave. Usamljene Škorpije privlače pažnju svojom harizmom, a moguće je da će sresti novu ljubav.

STRELAC

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak unapred.

JARAC

Neobavezni ste i otvoreni za svaku opciju, a tako prevazilazite manja neslaganja sa partnerom. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći i očekujte dobre savete.



VODOLIJA

Vaša veza će dobro napredovati, ali izbegnite “teške” reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Sa partnerom činite potpunu celinu koju svako može poželeti. Uživajte u ljubavi!


RIBE

Vaša mašta biće toliko jaka, da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovoga puta neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ako imate partnera, sledi dobar period.

Prilagođeno sa: Ehoroskop

Stranice: 1 2