Nedeljni horoskop: OVAJ znak će proći kroz GOLEME MUKE, Škorpija pod velom TAJNE, a Bika čeka razočarenje u LJUBAVI…

Nedeljni horoskop: OVAJ znak će proći kroz GOLEME MUKE, Škorpija pod velom TAJNE, a Bika čeka razočarenje u LJUBAVI…

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Devica

Veliki napor se na kraju isplati i u tome će se pokazati vaša poslovna umešnost ili uspeh. Potrudite se da bolje prilagodite svoje ponašanje u ljubavnom odnosu. Mudro sačekajte da vam partner poveri svoje dileme. Nakon iskrenog razgovora i uzajamnog poveravanja, mozete da donesete ispravniju odluku o budućim planovima.

Vaga

Angažovani ste na više stana, ali rezultati stižu sa izvesnim zakašnjenjem i mimo nekih standardnih normi. Potrudite se da što bolje prilagodite svoj stil poslovnog izražavanja u odnosu na već utvrđena pravila ili na visoke kriterijume koji su postavljeni. Nadahnuti ste romantičnim mislima i stalo vam je da impresionirate blisku osobu u neobičnom ili velikom stilu. Uživate u situacijama kada oko sebe možete da vidite srećna i zadovoljna lica.

Škorpija

Delujete zabrinuto zbog novih informacija ili nekih dešavanja na poslovnoj sceni, ali to je prolazna faza. Važno je da sačuvate dobru koncentraciju ili da se upravljate prema dugoročnijim ciljevima koje ste postavili. Mudro prećutkujete određene događaje i neke intrigantne teme, koje imaju uticaj na vaš odnos sa voljenom osobom. Ipak, postoji momenat kada postaje neminovno da otvoreno i iskreno razgovarate o svim zajedničkim temema.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3