Nedeljni horoskop: OVAJ znak će proći kroz GOLEME MUKE, Škorpija pod velom TAJNE, a Bika čeka razočarenje u LJUBAVI…

Nedeljni horoskop: OVAJ znak će proći kroz GOLEME MUKE, Škorpija pod velom TAJNE, a Bika čeka razočarenje u LJUBAVI…

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Strelac

Imate dobar uvid u sva aktuelna dešavanja na poslovnoj ceni, jer stalo vam je da sa par preciznih poteza rešite neke važne planove koje ste započeli. Obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali. U ljubavnom životu nakon nekih tužnih ili osetljivih momenata, očekuje vas pozitivan obrt. Partner na vas deluje veoma inspirativno i ima veliki uticaj na stanje vašeg rapoloženja. Prijaće vam nova faza bliskosti.

Jarac

Delujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni, ali to je prolazna faza. Važno je da se upravljate prema dugoročnijim ciljevima. Mudro prećutkujete određene događaje i intrigantne teme koje bi uznemirile vašu bližu okolinu. Želite da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u porodici i ljubavnom odnosu.

Vodolija

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstičete nove poslovne susrete sa namerom da promenite neke uslove ili pravila u saradnji. Zbog promenljivih okolnosti deluje da imate velike ambicije ili neskromna očekivanja, što neko od vaših pretpostavljenih može da okrakteriše na pogrešan način. Osmislite nove manire u svom ponašanju, kojima možete da ostavite bolji utisak na voljenu osobu ili da osvojite nečiju emotivnu naklonost.

Ribe

Potrebno je da pravilno usmeravate svoju stvaralačku energiju ka prioritetnim ciljevima ili da pojačate svoju koncentraciju u situacijama kada se donose važne odluke. Nečija asistencija prilikom rešavanja poslovnih dilema, pokazaće se od velike koristi. U odnosu sa voljenom osobom sve može da se ulepša i promeni na dobar način. Oslonite se na svoja romantična osećanja koja vas vode ka ljubavnom zbližavanju i novoj sreći. astrolook.com

Stranice: 1 2 3