ZA KAKVOM ŽENOM ON ŽUDI! Horoskop otkriva ŠTA muški znaci Zodijaka VOLE KOD ŽENA

ZA KAKVOM ŽENOM ON ŽUDI! Horoskop otkriva ŠTA muški znaci Zodijaka VOLE KOD ŽENA

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Pomoć u zavođenju muškarca do kog vam je stalo dolazi zahvaljujući njegovom horoskopskom znaku, koji će vam otkriti za kakvom ženom on žudi. Pročitajte kako izgleda njegova gospođica savršena.

 
 

Ovan 

Muškog Ovna najviše privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre i spontane dame. Oni poštuju one pripadnice lepšeg pola koje pokazuju svoju duhovnu snagu. Muškarci ovog znaka vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi žena puna samopouzdanja tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

 

Bik 

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i ugodne, koje obožavaju maženja i poljupce. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

 

Blizanci 

Muškarca u znaku Blizanca privlače žene koje su pametne, ali i misteriozne. Može da ih privuče i ne preterano privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote.

 

 

Rak 

Raka privlače žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca ovog znaka i čini da se on oseća voljenim, veoma brzo će dobiti mesto u njegovom domu, s obzirom na to da će poželeti da imaju pored sebe damu, koja će biti odlična i saosećajna supruga.

 

 

Lav

Lav želi ženu kojom može da se ponosi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelepe, dramatične, prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači.

 

 

Devica 

Žena koju će muškarac Devica prvo primetiti je žena koja je uvek doterana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2