ZA KAKVOM ŽENOM ON ŽUDI! Horoskop otkriva ŠTA muški znaci Zodijaka VOLE KOD ŽENA

ZA KAKVOM ŽENOM ON ŽUDI! Horoskop otkriva ŠTA muški znaci Zodijaka VOLE KOD ŽENA

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Vaga 

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna kad ne treba biti. Ona može biti malo prefinjena, ali ne sme da bude ohola, može biti izbirljiva, ali ne previše. Dama koja će privući ovaj znak može da ima dosta kontradiktornih osobina, sve dok je iskrena u svojim namerama i nema skrivenih tajni.

Škorpija 

Žena koja želi da privuče emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju mora da bude veoma vitalna i strastvena. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama, koje nisu neodlučne i bezvoljne.


Strelac

Muškarac Strelac voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, žene koje bi istovremeno mogle da mu budu i prijatelji. Oni žele žene koje su u jednom trenutku detinjaste, a u sledećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvek srećne i zadovoljne zauvek će osvojiti srce Strelca.

Jarac 

Muškog Jarca privlače žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne ili rezervisane. Idealna devojka za ovaj znak mora da ima visoke ciljeve u životu i, ako ne ugled, onda bar želju za njim.

Vodolija 

Muškarce ovog znaka privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati, a preterana emocionalnost će ih odmah odbiti.

Ribe 

Muškarac u znaku Ribe voli žene koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on oseća sigurno, može lako da postane ona prava za njega.

prva.rs

Stranice: 1 2