LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Bika čeka prava zbrka, Škorpija u novoj vezi a Vodolija nikad srećnija…

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Bika čeka prava zbrka, Škorpija u novoj vezi a Vodolija nikad srećnija…

15. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Lav

Ako ste u vezi: Poboljšaćete odnos sa bračni ili emotivnim partnerom tako što ćete nastojati da usavršite svoje vrline, talente i potencijale. Neophodno je da budete više nego obično u kontaktu sa partnerim i da svakodnevno imate vremena za otvorenu i iskrenu komunikaciju o važnim pitanjima u vašem zajedničkom ili porodičnom životu. Vi znate da se zabavljate ali za vas zabava može da bude i avantura u prirodi, ne samo izlazak na mesta za zabavu. Kako ćete biti puni energije i raspoloženi za nešto novo i nesvakidašnje u vidu zabave, predložićete to voljenoj osobi. Vaš partner neće biti raspoložen u početku i biće nepoverljiv ali će ipak pristati. Rezultat će vas oboje oduševiti. 
Ako ste slobodni: Delovaćete izuzetno privlačno i harizmatično na osobe suprotnog pola, što će vam doneti puno potencijalnih udvarača ali će vašu pažnju privući jedna osoba koja će biti dovoljno hrabra da vam sve što misli o vama direktno i bez ustručavanja kaže u lice. Privući će vas to što će ta osoba biti drugačija od onoga na šta ste navikli od ostalih i nećete biti sigurni da li vi osvajate nju ili ona osvaja vas. Dok razmišljate šta vam se dešava, odjednom ćete shvatiti da ste započeli novu vezu.

Devica

Početak ovog perioda donosi razne strahove, brige, sumnju, ljubomoru i obeshrabruje. Preterano ćete analizirati svaku situaciju. Učinite sve što možete da se napeta situacija ne pogorša. Frustracije vrlo lako dovode do sukoba, zato budite oprezni! U drugoj polovini ovog perioda situacija u vašoj vezi postaje opuštenija i pozitivnija. Tada će vas privlačiti zajedničke duhovne ili kulturološke teme. Može se desiti i da se upustite u romansu s nekim ko je iz udaljene zemlje ili bi se mogli odvažiti na put zbog ljubavi.

Vaga

Osoba koja radi sa vama počinje da vam se dopada, što će biti jako komplikovano za osobe koje su već u vezi. Čak i ukoliko se ništa ne bi dogodilo, zbog trenutnog uticaja planeta možete postati žrtva ogovaranja. Merkur, označava brojne trzavice, napetost i sukobe sa partnerom. Ukoliko ne budete u prilici da zadovoljite snažan libido koji vam Mars daje, energiju preusmerite na neki kreativan posao. Obratite veću pažnju na potrebe drugih, pogotovo partnera.

Škorpion

Slobodni predstavnici zanka bi u prvoj polovini nedelje mogli započeti ozbiljnu vezu, ili upoznati osobu sa kojom bi ovako nešto mogli da ostvare. Zauzeti su raspoloženi za intenzivnije druženje sa partnerom, ali su kod nekih mogući i problemi zbog partnerove nervoze. Za vikend možete imati veoma prijatan i neobičan susret na koji nećete ostati ravnodušni.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3