VELIKI HOROSKOP DO 31. DECEMBRA: Poslednji dani ove godine za OVAJ ZNAK biće PAKLENO TEŠKI a jednom SREĆNIKU će se ostvariti VELIKA ŽELJA

VELIKI HOROSKOP DO 31. DECEMBRA: Poslednji dani ove godine za OVAJ ZNAK biće PAKLENO TEŠKI a jednom SREĆNIKU će se ostvariti VELIKA ŽELJA

26. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Devica

Prihvatili ste neke dodatne obaveze i aktivnu ulogu u dogovoru sa saradnicima. Sada vam preostaje da sa velikih reči krenete u dela i da ispunite sve što ste obećali. Udružite svoje novčane interese sa jednom iskusnom osobom. Povremeno treba da zaboravite na neke lažne obzire ili na strogi glas razuma u ljubavnom životu, kao i da sledite svoja osećanja. Nema potrebe da se povodite za dramskim zapletima u društvu voljene osobe.

Vaga

Delujete zadovoljno i dajete svoj maksimum u različitim oblastima. Najbolje potkrepljenje za vas su rezultati koje postižete ili pozitivne reakcije koje izazivate u svom okruženju. Najbolje rešenje je da udružite svoje interese sa osobom za koju vas vezuju slične ideje i iskustvo. Osećate veliki zanos i potrebu da se okušate u nekim novim situacijama. Emotivni izazovi za vas predstavljaju priliku za novim užitkom u odnosu sa voljenom osobom.

Škorpija

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino isktičete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Strelac

Potrebni su vam dobra strategija i strpljenje, pre nego što predstavite svoje poslovne planove pred saradnicima. Ne možete da ignorišete nečiji uticaj ili zahteve, bez obzira na drugačije stavove o zajedničkim interesima. Uloženi napor će se isplati i u tome će se pokazati vaša umešnost ili uspeh. Ako vam je stalo da doživite novo zadovoljstvo u odnosu sa ljubavnim partnerom, potrudite se da što bolje prilagodite svoje ponašanje. Pomerite granice.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3