Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: Ribama se ispunjava ŽELJA, Raka očekuje veliko LJUBAVNO ISKUŠENJE, Lavu se VRAĆA osoba iz PROŠLOSTI..

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: Ribama se ispunjava ŽELJA, Raka očekuje veliko LJUBAVNO ISKUŠENJE, Lavu se VRAĆA osoba iz PROŠLOSTI..

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

DJEVICA

LJUBAV: Iluzije i zablude u koje ćete povremeno upadati bistrit će vam Saturn iz Jarca i Uran iz Bika. Stoga prije nego što skočite, prvo pogledajte kamo idete, da vas ne zavede sasvim neprimjerena i sebična osoba. Oni u vezama vjerojatno će učvrstiti svoj odnos, a drugi neka se oslanjaju na svoju sposobnost analize koja će im ovaj put dobro doći zbog prije spomenutog. Neki će dobiti mogućnost rješavanja stambenog pitanja, no postoji opasnost da se to pokaže kao mjehur od sapunice. Zato ako planiraju zajednički život i „svijanje gnijezda“, neka provjere sve pravne zamke, zapetljancije, te neka se posavjetuju i sa stručnjakom ako treba. Za ljubav su dobri dani povoljne Venere od 4.2. do k1.3., od 16.5. do 9.6., posebno od 22.8. do 14.9. i opet od 27.11. do 20.12.

KARIJERA: Ove godine nećete imati usmjeren fokus na posao jer će vas zanimati mnoge teme. Bit ćete pomalo raspršeni što u svojim hobijima, što u privatnom životu, a posao ćete odrađivati više manje rutinski. No u svemu tome osjećat ćete se prilično dobro jer će vas svo vrijeme podržavati spore planete iz Jarca i Bika. Kreativnost će se kod vas ispoljavati na konkretan način, pa je moguće da ostvarite neke projekte kroz koje ćete spojiti staro i novo. Neki će tako uspješno spojiti davni hobi i posao, a bit će i onih koji će dobiti priliku pokrenuti neki posao od kuće. Bit će ovo šarena godina u kojoj ćete se baviti raznim stvarima, ali uglavnom na vlastito zadovoljstvo.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete pod dva utjecaja: jedan je stabilizirajući i onaj koji vas potiče, a drugi je je onaj koji vodi ka pretjerivanju u sanjarenju i u konzumacijama. Kao uredan znak na vama je da probudite svoj smisao za red i da ga se držite. Budite prava Djevica i neće biti problema.

VAGA

LJUBAV: Mir koji ste nakon dugo vremena počeli osjećati u osobnim odnosima učvrstit će se tijekom ove godine. I vi ćete postati sabraniji, bistrije gledati prema naprijed tko vam dolazi u susret, pa ćete osjećati i više zadovoljstva u privatnom životu. Naročito se to odnosi na kontakte i komunikacije kojih će cijelu godinu biti znatno više nego inače, pa će i prilike za nova poznanstva biti brojnije. One Vage koje ove godine misle početi zajednički život s nekim, trebat će uložiti dodatne napore koji se odnose na trud oko nekretine u kojoj bi živjeli. Bit će i onih koji će često putovati na kraće destinacije i tamo uživati sa zanimljivim ljudima, a tu je također moguća ljubav. Venera će oplemeniti vaš život od 2.3. do 26.3., od 10.6. do 3.7., posebno od 15.9. do 8.10. i opet od 21.12. do kraja godine.

KARIJERA: Poslovi vas neće mimoilaziti, ali vam neće biti ni najvažniji tijekom većine godine. Priča oko doma, stana, kuće, nekretnine uzet će vam dosta energije i vremena. Oni pak kojim to nije aktualna tema, vjerojatno će gledati da privedu kraju jednu fazu svog bavljenja, bilo to učenje ili neka poslovna faza. Učinit će to maksimalno ozbiljno i time otvoriti novu priču u istom. Na radnom mjestu povremeno će biti kaotično, a neke stvari nejasne. Zbog toga je moguća zbrka oko radnih zadataka što se može manifestirati i kroz gubljenje učinkovitosti. Analizirajte realno i planirajte na vrijeme kako se ne bi trošili tamo gdje nije potrebno. Moguće je i da promijenite šefa.

ZDRAVLJE&SAVJET: Eklipse u vama kvadratnim znacima Jarca i Raka usmjeravat će vašu energiju van ravnoteže. Ponekad ćete se osjećati kao izbačeni iz svog kolosjeka. Sve je u redu, a vi malo češće radite unutrašnje inventure i njegujte sve čime čuvate svoj mir. Radite ono što vam paše.

ŠKORPION

LJUBAV: Nakon što ste prošle godine malo osjetili najavu mogućih promjena (od 16.5. do jeseni) u osobnim odnosima, ove ćete godine morati prihvatiti nov pristup istim. Nakon što 7.3. Uran konačno uđe u vama opozicioni znak Bika, tu će i ostati još 7 godina, a na vama je da se prilagodite. Bit će iskušenja tipa naglih i neočekivanih istupa od druge strane, vama ne odmah dragih iznenađenja, novog načina održavanja veze, situacije koje još niste doživjeli u privatnosti, a vi ćete sve to morati rješavati i pametno razvijati. Nisu isključeni ni neočekivani romantični susreti. Podrška sporih planeta iz Ribe i Jarca učinit će da nađete nov način funkcioniranja. Venera vam je povoljna od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., od 4.7. do 28.7., te posebno od 9.10. do 1.11.

KARIJERA: Ove godine možete očekivati dobre financijske prilike. Radi se o zaradi koja dolazi od vašeg truda. Koji god posao radili, kontakti i komunikacije dobit će na značaju i ozbiljnosti, a vi ćete kroz njih trebati pametno balansirati. Od vas će se, naime, očekivati maksimalna odgovornost. Stoga vodite računa o svakoj izgovorenoj ili napisanoj riječi. Baš vaše ponašanje bit će stalno na preispitivanju. Ipak, vjerojatno ćete sami dokučiti kako se izraziti i odreagirati. S druge strane, greške su moguće u radu s mladima ili djecom jer bi vam se moglo dogoditi da tu budete neobjektivni. Stoga u spomenutom ne zaboravite na sve profesionalne standarde.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nema ograničavajućih aspekata po vaše zdravlje i kondiciju osim povećanog stresa zbog opozicionog Urana. Zato pokrenite svoju intuiciju, nađite što je to što vas smiruje i opušta i prakticirajte isto što češće. Sve ostalo je u redu.

STRIJELAC

LJUBAV: S Jupiterom u svom znaku imat ćete osjećaj da su vam sva vrata otvorena, pa tako i ona ljubavna. Bit ćete u odličnim raspoloženjima, ali zbog kvadrata Neptuna skloni i zabludama. Zbog urođene potrebe za slobodom, pazite da se ne razmašete previše ili pak da neku dragu osobu ne odbijete svojom indiskrecijom. Njegujte realistično promatranje kako svijeta u sebi, tako i oko sebe, kako biste znali primjereno postupati. Uz takav pristup pred vama je vrlo ugodna privatna godina. Vedrinom ćete spontano privlačiti osobe suprotnog spola, pa su zajamčena nova poznanstva ili dobar razvoj već postojeće veze. Venera će osvježiti vaš ljubavni život posebno od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., od 29.7.l do 21.8. i opet snažno od 2.11. do 26.11.

KARIJERA: Premda ćete biti otvoreni za sve opcije i vjerovati u uspješan ishod, financijske prilike neće biti onakve kakve ste očekivali. Koliko ćete vi s lakoćom ulaziti u poslove, za zaradu ćete se i dalje morati mučiti. Budite objektivni i prihvatite svaku mogućnost, a kod procjena jako je važno da prije svega sagledavate činjenice, te da ne sanjarite previše. Zbog tranzita Urana po vašoj prirodnoj 6. kući posla od 3. mjeseca, pa sve do kraja godine, mogući su neočekivani i nagli obrati na radnom mjestu. Nije isključeno da neki posao prekinete preko noći, no postoji i mogućnost da jednako naglo uletite u nešto sasvim novo. Opet, dobro, brzo, ali realno odvažite prije svake odluke.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imat ćete potrebu promijeniti svoje životne navike i izvjesno je da ćete krenuti u isto. Može vam odjednom sinuti da preokrenete cijeli svoj dan na način koji je iznenađujuć za sve. Pazite što konzumirate kako kvantitativno, tako i kvalitativno. Budite umjereni u svemu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3