RAK, ŠKORPIJA I RIBE! Evo šta vam ANĐELI poručuju za 2019. godinu!

RAK, ŠKORPIJA I RIBE! Evo šta vam ANĐELI poručuju za 2019. godinu!

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Saznajte kakve promene vas čekaju i kakvu sudbinu nam predviđaju anđeli tokom 2019. godine i kako da se za nju pripremite..

 

 

Rak

Pravu životnu mudrost ove ćete godine pronaći u svakodnevnim iskustvima. Sposobnost da se strpljivo posvetite svakom zadatku otkriće vam vašu sopstvenu efikasnost disciplinu. U posao i svakodnevicu želite da uneset više lepote i zdravije i kvalitetnije navike. Naučite nove veštine, posebno one koje već dugo priželjkujete, a imaju neku praktičnu svrhu. Posvetite više vremena zdravim navikama, vežbanju, ishrani, uživajte u tretmanima lepote. Sa ljudima iz svoje neposredne okoline, posebno s kolegama, sarađivaćete lakše nego inače.

 

Važno je da otpustite svoja ponekad tvrdoglava očekivanja od drugih i da ne budete previše kritični prema sebi. U partnerskim odnosima vlada zatišje, neka vrsta dosade, ali nemojte se uljuljkati u privid sigurnosti. Ispod površine događa se mnogo toga, stoga nemojte izbegavati neprijatne teme. Sve ono što zanemarujete u vezi tokom godine moglo bi se pretvoriti u pravi problem. Radite marljivo na svojoj intimnoj vezi, kao i na svakom partnerskom odnosu koji vam je važan.

 

 

Škorpije

Ova bi vam godina, uz malo spretnosti i truda, mogla doneti finansijsku sigurnost i prosperitet. Ako niste zadovoljni primanjima, potražite dodatne izvore zarade, a planetarna podrška Jupitera u tome može biti vrlo izdašna. Bićete još uspešniji ako svladate neke lekcije u vezi sa komunikacijom. Obratite pažnju na to kako se ophodite sa ljudima, jasno izrazite svoje ideje i nemojte zanemariti snagu društvenih mreža. Uran će polako uskomešati područje vaše intimne veze.

 

nastavak  na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2