ROMANTIČNI JANUAR: Prava LJUBAV nikada nije bila BLIŽA za Raka i Strijelca, a jedan znak će se naći IZMEĐU DVE VATRE

ROMANTIČNI JANUAR: Prava LJUBAV nikada nije bila BLIŽA za Raka i Strijelca, a jedan znak će se naći IZMEĐU DVE VATRE

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Što se tiče ljubavi situacija bi trebala biti stabilna za većinu Ovnova. Novogodišnja noć neće donijeti previše drastičnih promjena za većinu vas. Potrudite se da iskoristite praznike na najbolji mogući način i da ih provedete s osobama koje volite i koje vole vas. Praznici brzo prođu i brzo se vraćamo u kolotečinu i zbrku, tako da zastanite malo i posvetite se voljenim osobama i svom dragom partneru. Te osobe su uvijek tu za vas kada vam je to najpotrebnije pa imajte to u vidu uvijek.

BIK

Na ljubavnom planu su moguće manje turbulencije, pa tako slobodni Bikovi prvih dana siječnja mogu upoznati zanimljivu osobu s kojom mogu započeti ozbiljnu vezu. Zauzeti Bikovi ne bi trebali imati puno poteškoća da stvari očuvaju onakvim kakve jesu. Jedino je bitno da ne zaboravite pokazati ljubav prema svom partneru jer svakome od nas treba malo pažnje, nježnosti i ljubavi.

 

 

BLIZANCI

Ovaj siječanj bi vam mogao donijeti pojačanu energiju i ljubav. Ne odbijajte te nove energije koje dolaze već ih prihvatite maksimalno i volite sve ljude oko sebe, a najviše svog partnera i svoju obitelj. Iako možda nitko od njih nije savršen, svi su dobri baš takvi kakvi jesu i s razlogom su tu pored vas. Zato ih sve prihvatite s razumijevanjem i pokažite im ljubav. Zapanjit ćete se koliko vam oni tu istu ljubav mogu uzvratiti. Ipak, netko mora početi prvi.

 

 

RAK

Sredinom siječnja je velika šansa za sve slobodne Rakove da upoznaju ljubav svog života. Kada se smiri praznična euforija, tada je pravo vrijeme za novu ljubav. Većina Rakova koji su u ozbiljnoj vezi ili braku konačno će tokom ovog mjeseca naći pravo ljubavno ispunjenje, mir i stabilnost u svom odnosu. Pored toga, trudite se da provedete dovoljno vremena i s ostalim članovima svoje obitelji i da učinite da i njima praznici prođu u miru i ljubavi.

 

 

LAV

Ovaj siječanj će biti dosta aktivniji i življi nego prosinac. Dok ste se u prosincu pripremali za Novu godinu i praznike, pa niste imali vremena za ljubav, siječanj je sada pravi trenutak za to. Svi slobodno lavovi imaju odličnu priliku da već u prvim danima siječnja upoznaju novu osobu s kojom mogu započeti jako lijepu vezu koja može kasnije kulminirati i brakom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2