Ova tri znaka USKORO očekuje VELIKA SREĆA, oni će pronaći PRAVU LJUBAV već početkom JANUARA

Ova tri znaka USKORO očekuje VELIKA SREĆA, oni će pronaći PRAVU LJUBAV već početkom JANUARA

31. prosinca 2018. Off By Admin 1

Mesečni horoskop predviđa da su ljubavne avanture na putu ka vašem srcu, ali ova tri znaka će takvu sreću imati već početkom januara 2019. godine!

 
 

RAK

Tokom januara 2019. godine kuća užitka Raka puna je uživanja! Ovde sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter.

 

Kada su ovo dvoje zajedno, mogu doneti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvek pamtiti i prisećati se sa smeškom na licu.

 

Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu.

 

S druge strane, tranziti tokom januara 2019. godine povoljni su za proširenje porodice i decu.

 

 

DEVICA

Pričanje i putovanje…uživanje i zabava! Tokom januara 2019. godine vladar kuće parova Device, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera.

 

Ovo je pozitivna kombinacija koja može doneti potvrdu ljubavi, veridbu, osećajne i iskrene poruke i uspešne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekoga ko će vam puno značiti.

 

Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli bi nasesti na lažna obećanja ili bi vi mogli obećati nešto što nije u dodiru sa stvarnosti. I još nešto jako važno: nemojte mešati novac i ljubavne interese.

 

Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2