DNEVNI HOROSKOP za 1. januar: Ovnu stižu promene, Devicu ljubav čeka na čudnom mestu, Lav nikad sretniji, Blizance očekuje sjajan dan…

DNEVNI HOROSKOP za 1. januar: Ovnu stižu promene, Devicu ljubav čeka na čudnom mestu, Lav nikad sretniji, Blizance očekuje sjajan dan…

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete odlučiti da učinite nešto za vašu materijalnu situaciju. Neke konkretne stvari treba da se promene – sa reči i obećanja pređite na dela. Pokušajte da odredite šta vas najviše motiviše i u kome možete da očekujete podršku. Ako ste sasvim sigurni da mnogo toga možete postići sami, onda je sve u redu. U protivnom, ne ustručavajte se da zatražite savet.
 
 

BIK

Ovo je odličan dan za meditaciju i, generalno, stvari koje se tiču vašeg duha. Moguće je da ste pomalo razočarani jer se neke stvari ili promene u vašem životu ne odvijaju željenom brzinom. Takođe, vaše strpljenje vas pomalo izdaje. Pokušajte da razmislite o tome šta vam je u ovom trenutku najvažnije. Ne ulazite u nove projekte sve dok stare ne privedete kraju.
 
 
 

BLIZANCI

Ovo je odličan dan za vas, ali čuvajte se prekomernih obaveza koje ćete biti u iskušenju da preuzmete na sebe. Mišljenja ste da su izvesne finansijske poteškoće iza vas, ali realnost govori drugačije. Mnogo toga u vašoj budućnosti će zavisiti od današnjih poteza. Pokušajte da uvedete neke promene u načinu razmišljanja i/ili ponašanju.
 

 

RAK

Sumnjate u iskrenost prijatelja ili ljudi iz vašeg poslovnog okruženja. Imate utisak da se ponašaju čudnije nego obično i da nešto od vas kriju. Ovo verovatno nema veze sa vama. Konkretne osobe imaju neke svoje, lične probleme sa kojima ne žele da vas opterećuju. Potražite društvo nekog čija blizina vam trenutno prija. Neka to bude neko iz vaše porodice.
 
 
 

LAV

Bićete preokupirani razmišljanjima o količini novca koji posedujete. Niste sigurni da ga imate dovoljno za planirane investicije. Pažljivo razmotrite budžet i ako je neophodno, pozajmite od prijatelja ili uzmite kredit. ovo učinite samo ako planirate nešto isplatljivo. Na ljubavnom planu je sve u najboljem redu, iako danas nećete imati previše vremena da se posvetite voljenoj osobi.
 
 
 

DEVICA

Primate mnogo dvosmislenih poruka od članova porodice, prijatelja, poslovnih saradnika. Imate utisak da vam govore jedno, a misle sasvim suprotno. Insistirajte na iskrenosti. Ovo je naročito važno za vašu buduću komunikaciju i izbegavanje eventualnih nesporazuma. Obratite pažnju na prodavnicu koja se otvorila u vašem kraju. Moguće je da ćete naći nešto zanimljivo za vas.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3