DNEVNI HOROSKOP za 4. januar: Vodolija planira put, Ovan u ljubavnoj oluji, Devica srećna, Jarac iznenađen…

DNEVNI HOROSKOP za 4. januar: Vodolija planira put, Ovan u ljubavnoj oluji, Devica srećna, Jarac iznenađen…

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Bićete osetljiviji nego inače, a razlog ovome leži u nezadovoljstvu aktuelnim emotivnim statusom. Ne gubite nadu, jer koliko već danas, neko veoma interesantan bi mogao da vam dođe u posetu. Verovatno se radi o poznaniku jednog vašeg člana porodice koga znate samo iz nekih površnih razgovora. Prihvatite poziv za naredno viđenje, prijatno ćete se iznenaditi.    

VODOLIJA

Zanimljiv telefonski razgovor će u vama izazvati želju za putovanjima i uzbuđenjima. Ovo je odličan momenat za planiranje budućeg odmora. Neki poslovni dogovori bi konačno mogli da se uspostave. Takođe, danas možete da očekujete poziv za okupljanje u kraju gde živite. U pitanju je poziv za jednu humanitarnu ili radnu akciju.    

RIBE

Neočekivana, ali više nego dobrodošla finansijska stimulacija će vam ulepšati ovaj dan. Sada biste mogli da razmislite o šopingu koji već duže vreme planirate, a niste imali ni vremena ni mogućnosti. Neka vam društvo pravi blizak prijatelj koji je spreman na zabavu i dobar provod. Pozitivne promene možete da očekujete i kada je u pitanju vaš profesionalni život.       horoskopius.com

Stranice: 1 2 3