DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. januar: Vodolija pravi grešku, Raku stiže zanimljiva poruka, Devicu čeka uzbudljiv dan…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. januar: Vodolija pravi grešku, Raku stiže zanimljiva poruka, Devicu čeka uzbudljiv dan…

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Vi ste vrlo emotivni. Današnja atmosfera, kada je ljubav u pitanju, mogla bi biti vrlo potresna. Ali, sva seta, tuga i druge negativne emocije koje budete osećali, biće isključivo plod vaše uobrazilje i neće imati mnogo veze sa ralnošću. Pokušajte da budete malo pozitivniji, kako ne biste bez razloga opteretili i ugušili svog partnera.    

ŠKORPIJA

Današnji dan biće ispinjen ljubavlju. Vi ćete plivati u okeanu slatkih i prijatnih emocija. Bićete raspoloženi da svom partneru iskažete svoja osećanja na najlepši mogući način. Pored toga imaćete i veću količinu samopouzdanja i harizme, pa će druga strana biti zaista opčinjena vama. Ovo znači da ćete napraviti važan pomak napred u ljubavnoj vezi.    

STRELAC

Danas će vaše emocije biti znatno izraženije nego što će to biti slučaj sa drugim ljudima. Ako ste u emotivnoj vezi, nećete moći da pronađete zajednički jezik sa partnerom, pa bi moglo doći do nepotrebne rasprave. Ako ste slobodni, vodite računa da u želji za ljubavlju i pažnjim ne napravite neku glupost. Najbolje bi bilo da uveče ostanete kod kuće.  

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3