VIKEND HOROSKOP donosi LJUBAV! Tri znaka biće POSEBNO SREĆNA

VIKEND HOROSKOP donosi LJUBAV! Tri znaka biće POSEBNO SREĆNA

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Vage ovaj vikend očekuje poziv ili poseta bivše ljubavi. Ukoliko ste slobodni budite otvorena uma i slušajte šta vam srce govori. Možda i vi još uvek gajite osećanja prema nekome a ne želite to da priznate.

ŠKORPIJA

Škorpije koje su zauzete ovaj vikend će najverovatnije provesti u toplini doma, zajedno sa partnerom provodite lepe trenutke.

Ako ste još uvek sami sledi vam otkrivanje jedne istine. Budite spremni na velike promene.

STRELAC

Strelčevi će ovaj vikend posebno uživati. Osećate kako ste puni energije i iskoritite to na najbolji mogući način. Ljudi oko vas vide vašu unutrašnju lepotu. neobavezan flert pretvoriće se u nešto više ako vi to budete želeli.

JARAC

Jarčevi su se razočarali u nekog. Ovaj vikend će vam cela slika situacije postati kristalno jasna. Nemojte brinuti, u nedelju vam stižu lepe vesti koje će vas jako obradovati. Ova vesti promeniće vaše poglede na svet i na ljubav.

VODOLIJA

Vodolije koje su zauzete posvećene su partneru, i uživaju u trenucima topline zajedno. Oni koji su slobodni ovaj vikend treba da se pokrenu malo. Nećete nikoga upoznati ni sresti ako ne izađete iz kuće.

RIBE

Ribe koje su u vezi, moguće je da su trenutno udaljene od svog partera pa je dobro a ovo vreme iskoriste za sebe i posvete se svom telu i duši. To je najbolji izbor za vas ovaj vikend. Ako ste slobodni subota će vam doneti jedan fatalan susret.

stizumesjecanja

Stranice: 1 2