RAK, BLIZANCI I VAGA! Evo šta vas očekuje u LJUBAVI do kraja OVOG MESECA!

RAK, BLIZANCI I VAGA! Evo šta vas očekuje u LJUBAVI do kraja OVOG MESECA!

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

AKO STE SLOBODNI

Blizanci koji su još uvek sami imaće veoma lep mesec pred sobom. Naime prva polovina će im doneti lepa poznanstva i zabavu. U drugoj polovini jedna zanimljiva osoba će vam privući pažnju kao niko dugo vremena do sada.

Ta osoba ima jake emocije prema vama što će vas jako zainteresovati i nećete moći od tada da prestanete da razmišljate o toj osobi.

Krajem meseca provešćete jako lepe trenutke zajedno i shvatićete da je ta osoba kao stvorena za vas. Očekuje vas početak jedne lepe veze, koja će vam doći krajem meseca kao mali poklon zime.

Bude se nove emocije, zima donosi nove ljubavi.

VAGA

AKO STE U VEZI ILI BRAKU

Mnoge Vage će uspeti da svoje veze poboljšaju i da dožive u januaru jako lepe trenutke sa osobom s kojom su. Imaćete priliku i da putujete u drugoj polovini meseca.

Ukoliko ste sumnjali u osećanja osobe s kojom ste u narednim danima videćete da niste imali razloga za to. Ako je osoba koju volite bila  tajansvena to je samo zato što vam sprema neko iznenađenje.

Ne postoji niko dugi na koga biste mogli biti ljubomorni.

Krajem meseca oboje vas očekuje jedno lepo iznenađenje. Uživaćete u trenucima provedenim sa osobom koju volite i bićete jako srećni i ispunjeni u ljubavi.

AKO STE SLOBODNI

Vage koje su još uvek same biće jako raspoložene za ljubav u ovom mesecu, naročito u drugoj polovini. Imaćete lepu priliku za jednu romansu, zato obratite pažnju šta se deđava oko vas.

Pred vama je jako lep mesec u kojem bi se mogle ispuniti neke vaše stare želje.

stizumesjecanja

Stranice: 1 2