Raka neko TAJNO POSMATRA, Blizanci iznenađeni VESTIMA, a OVOM znaku napokon stiže PRAVA LJUBAV… Evo šta vas čeka u LJUBAVI do 14. januara!

Raka neko TAJNO POSMATRA, Blizanci iznenađeni VESTIMA, a OVOM znaku napokon stiže PRAVA LJUBAV… Evo šta vas čeka u LJUBAVI do 14. januara!

5. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u nedeljnom horoskopu šta vas očekuje na polju ljubavi u toku naredne nedelje…

 

OVAN

Pred Ovnovima jako zanimljiva nedelje. Oni koji su u vezama upsće da svoj parterski odnos podignu na jedan viši nivo i da svog partnera vide u potpuno drugom svetlu. Ovnovi koji su jp uvek sami imae priliku da u toku nedelje upoznaju mnogo zanimljivih ljudi. Uživajte.

 

 

BIK

Bikovi koji su slobodni biće puni energije i volje, tražiće nove ljubavi i nove emocije. Jako zanimljva i radosna nedelje pred vama, zaista ćete uživati. Oni koji su zauzeti bi trebali da malo razmisle o svemu jer ih nešto kopka. Nema ničega što jedan iskren razgovor ne može rešiti.

 

 

BLIZANCI

Blizanci ukoliko su zaljubljeni mogli bi u toku naredne nedelje čuti jedne zanimljive vesti o osobi koja im se dopada. Blizanci u vezama biće nešto emotivniji nego inače. Posvetite se osobi koju volite i uživajte u zimskim danima.

 

RAK

Rakovi koji su još sami kao da su se uspavali u poslednje vreme. Ova nedelja doneće vam mogućnost da se pokrenete sa mrtve tačke i da izađete malo među ljude. Tu negde se krije nko ko vas tajno posmatra. Oni koji su u vezama imaće jako dinamičnu nedelju. Pripremate se za neko slavlje.

 

LAV

Lavovi u vezama biće jako raspoloženi cele nedelje. Nećete imati mira i stalno bi da idete u neko šajcanje. Nije ni čudo, lepo vreme budi lepe emocije. Oni koji su slobodni imaće pred sobom dane kada će doživeti neto izuzetno. Moguće je da ćete baš ovu zadnu sedmicu u januaru doživeti pravu ljubav.

 

 

DEVICA

Device će muku mučiti sa partnerom. Nikako vas dvoje da se naeđete na pola puta. Vi jedno, on drugo.. I tako u krug. Popusite i vi malo. Oni koji su sami pleniće pažnju suprotnog pola. Device ako tražite vezu, bolje je da sačekate malo na to.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3