DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 7. JANUAR: Jarac u ljubavi, Vodoliji stiže iznenađenje, Blizance čeka razočarenje…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 7. JANUAR: Jarac u ljubavi, Vodoliji stiže iznenađenje, Blizance čeka razočarenje…

6. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Ovo je idealan dan za druženje sa prijateljima, a manje povoljan za ljubav. Ukoliko još uvek tražite partnera, danas ne očekujte da ćete sresti nekog ko bi i malo odgovarao vašim kriterijumima. Sa druge strane, razmislite da možda ne postavljate previsoke standarde. Ukoliko ste u vezi, obuzdajte ljubomoru. Sve što vam nije jasno – pitajte.
 

BIK

Danas ćete biti veoma spontani i potencijalnoj simpatiji ili stalnom partneru sa lakoćom pokazivati vaše emocije. Vi kao da ste zaljubljeni u ceo svet! Nemate problem sa nesigurnošću čak i kada treba da se otvorite nekome koga tek površno poznajete. Pripazite se samo da do kraja dana ne budete povređeni zbog ovakvih postupaka.
 
 

BLIZANCI

Imate mnogo samopouzdanja i smatrate da je neko vredan vašeg truda i pokušaja osvajanja. Čak i ako vam taj neko deluje kao neosvojiva tvrđava, to za vas ne predstavlja nikakav izazov! Spremni ste da budete istrajni u naporima da osvojite nečije srce i trenutno ne birate sredstva. Čuvajte se mogućih razočarenja.

 

 

RAK

Danas ćete biti prilično zaokupirani razmišljanjima o vašoj voljenoj osobi. Ukoliko ste još uvek sami, pitaćete se zašto još uvek niste pronašli adekvatnog partnera. Umesto da krivca tražite u drugima, razmislite da možda vi niste ta osoba koja mora nešto da promeni. Za početak, da se više smeje i prihvati šalu na sopstveni račun.
 
 

LAV

Očekuje vas mnogo razgovora sa partnerom, ali nema razloga za brigu – u pitanju su stvari vezane za vašu budućnost. Nemojte se iznenaditi ako voljena osoba predloži da počnete da živite zajedno. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka bi danas mogli da upoznaju jednu zanimljivu osobu na mestu na kome se nikada nisu nadali da je predviđeno za ljubav. Otvorite četvore oči.
 
 

DEVICA

Ako ste se odnedavno upoznali sa izvesnom osobom koja vas je zaintrigirala, potrebno je malo strpljenja pre nego što se odlučite da sa njom stupite u kontakt. Pokušajte da je u međuvremenu ne idealizujete i nemojte se zanositi nekim sanjarenjima. Moguće je da kada do susreta dođe i kada je bolje upoznate, shvatite da ste je pogrešno procenili.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3