DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. januar: Škorpiju čeka zanimljiv susret, Devica željna promena, Ovan donosi tešku odluku…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. januar: Škorpiju čeka zanimljiv susret, Devica željna promena, Ovan donosi tešku odluku…

10. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Današnja planetarna energija imaće dosta uticaja na vaše veze. Moguće je da ćete se zapitati zašto ste se upustili u nešto što vam donosi više poteškoća nego što vas usrećuje. To je možda samo trenutno, ali vi morate razmisliti šta je to što vas motiviše na prvu loptu. Ukoliko ste ozbiljni, onda ćete razgovorom uspeti da premostite jaz.    

VODOLIJA

Postoji verovatno jako dobar razlog zašto niste bili iskreni sa nekim vama bliskim. To će danas biti naglašeno. Opet, sigurno da postoji dobar razlog zašto niste mogli otvoreno da razgovarate, ali ukoliko želite da budete srećni, moraćete biti sposobni da otvoreno razgovarate oko toga šta vas sprečava da budete iskreni jedno prema drugom.    

RIBE

Zvezde vam danas pružaju priliku da budete posebno jedinstveni. Moguće je da se niste dobro osećali u trenutnoj vezi, usled nekih problema (možda sa poštovanjem!). Poigravate se idejom kako vam je potrebna sloboda, a ustvari samo vam je potrebno malo više prostora.    

horoskopius

Stranice: 1 2 3