DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. januar: Vodolije između ljubavi i prijateljstva, Lav u vatrenom susretu, Škorpije kriju emocije…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. januar: Vodolije između ljubavi i prijateljstva, Lav u vatrenom susretu, Škorpije kriju emocije…

15. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Danas biste pod uticajem astralne energije mogli diskutovati sa nekim, što će vam biti putokaz ka osobi koja vas veoma privlači. Što se više budete držali svojih ideja i produbljivali razgovor, to ćete biti bliži toj osobi. Međutim, danas bi najbolje bilo da ostane na tome, a da romantiku ostavite za uveče – organizujte večeru pod svećama na mesečini. Samo napred, budite mudri.

ŠKORPIJA

Nema nikakve poente da se krijete i nadate da će vas izvesna osoba primetiti. Današnja astralna energija sugeriše vam da vas je ta osoba itekako primetila i da misli kako biste odlično funkcionisali zajedno. Zašto vi ne budete osoba koja će prva povući potez? Imajte hrabrosti! Iz ove perspektive, nemate šta da izgubite.

STRELAC

Trenutni planetarni aspekti bacaju posebno svetlo na vaš ljubavni život, čineći ga daleko uzbudljivijim. Velika je verovatnoća da ćete upoznati savršenog ljubavnog kandidata ako se malo uključite u one sfere života, koje vam pomažu da napredujete. Možda da upišete neki kurs kako biste proširili svoje znanje. Šta god da odlučite neka ima veze sa učenjem i vrlo brzo ćete uvideti kako napreduje i vaš ljubavni život.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3