DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. januar: Vodolije između ljubavi i prijateljstva, Lav u vatrenom susretu, Škorpije kriju emocije…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. januar: Vodolije između ljubavi i prijateljstva, Lav u vatrenom susretu, Škorpije kriju emocije…

15. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Pod uticajem današnjeg planetarnog poravnanja mogli biste izvesnu osobu videti u sasvim drugačijem svetlu. To će, najverovatnije, biti jedno veoma pozitivno iskustvo. Moguće je da ćete uvideti kako niste do sada videli koliko je ta osoba divna, nego ste je svrstali među „ostale“. Vaše iskustvo sa njom danas omogućiće vam da uvidite koliko ste srećna osoba što vam se pružila priliku da je bolje upoznate.

VODOLIJA

Danas je moguće da tokom jednog sasvim običnog razgovora vidite svog prijatelja u novom svetlu. Vrlo je moguće da ćete biti u prilici da dublje upoznate jedno drugo. Bilo da se znate dugo vremena ili ne, današnji razgovor će vam pomoći da otkrijete ljubavni potencijal između vas dvoje. Izgleda da vam je bilo suđeno da se baš danas sretnete.

RIBE

Danas biste mogli pod uticajem trenutne planetarne energije da otkrijete nešto što niste znali do sada. Moguće je da ćete uvideti da ste jednako dragi izvesnoj osobi, kao i ona vama. Međutim, oboje skrivate svoja osećanja i to baš nema nekog smisla. Današnje otkriće moglo bi biti kao pozitivan šok, prijatno i lepo – možda i zauvek.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3